All about you

Hej! Just nu sitter jag i min säng och tittar på kommande desperate housewives avsnitt på datorn. Hehe, nä jag kan inte hålla mig tills det visas på tv. När jag väl har sett klart ett avsnitt går det inte att sluta! Men ska ta en paus och käka middag.

Så skönt att man slipper ha söndagsångest idag! Eller íalladall jag brukar alltid ha ångest på söndagar. Att jag alltid måste plugga,städa,veta att det är skola imorgon osv. Så skönt att vi har lov! Och den här veckan har jag redan planerat in mycket jag ska hinna med:)

Nu: food time! Vi hörs♥

Shopping

    
                                                         mössa & vantar från Bikbok

     
                                                              halsband från Gina tricot

     
                                        snoddar, rosa/rött läppstift & hårspännen från Lindex

    
                                                             lösnaglar från Kicks

     
         röd boddy från Bikbok. kommer använda den på julafton tillsammans med en svart tubjkol!

Lördag

Hej! Idag har jag spenderat min dag på stan tillsammans med Johanna. Först åt vi lunch på kina resturang och sen gick vi runt och kollade i affärer. Hittade lite fint som jag kan lägga in bild på snart! Sen satte vi oss och fikade på Waynes (börjar bli en rutin) fast jag ville inte slösa så mycket pengar så jag köpte bara en iste med smak av melon. Gottgott!

Vi har även planerat in att vi vill åka till Stockholm igen nästa sommar. Eller kanske typ Göteborg. Det skulle vart så sjukt roligt! Bara att övertala våra mammor men det tror jag kommer gå fint:D

Ska bara ladda kameran sen lägger jag in bilder på shoppingen

I´m backkkkkk

TJA BLOGG´N! Nu är jag tillbaks igen från min en veckas bloggpaus. Haha, och det konstigaste är att statistiken ökade dom dagarna jag inte skrev? Wierd.

Ikväll har jag varit på stan med lite folk och det var mycket trevligt. Fast tidigare idag sa jag till Johanna: Jag kommer INTE fara till stan ikväll, jag är för trött för det. Men på något sätt lyckades hon övertala mig,hehe.

Jag är så lycklig just nu! Imorgon ska jag på stan med världens bästa johanna persson, vi har höstlov, nästa helg ska jag sova över hos Jennifer, och allt är bara allmänt bra. Fast just nu är jag så trött att jag kommmer somna vilket ögonblick som hellst så lika bra att ta ut linserna,tvätta bort sminket och gå och lägga sig. Ska upp vid halv 10 imorgon, ska träffa Johanna på stan halv 12. PUSS


Vi hörs senare

Har inget roligt att skriva så har inte blivit mycket bloggning på senaste tiden... Funderar på att sluta helt eftersom statistiken har gått ner rejält ändå och jag har inget att skriva om. Men vi får se. Vi hörs snart...kanske! Puss♥

         

Tisdag

Hej bloggen!

Gud vad skönt att komma hem från skolan utan att behöva känna stressen att plugga ihjäl sig. Har bara matteläxa och spanskaläxa i veckan. Gjorde bort No provet idag och det gick helt ok. Är säker på att jag får godkänt sen får vi hålla tummarna att det blir VG. Fast jag är inte så säker på det...menmen.

Kollar lite på tv nu och bara tar det lugnt. Ikväll har jag innebandyträning med 96:orna och jag hinner nästan precis hem till DH! Ska ni också kolla på det?:)

          

Mari Jungstedt

Har hört att Mari Jungsteds böcker är bra, så nu har jag fått låna alla mammas! Hon hade 6 stycken och säger att allihopa är asbra. Så imorgon på lästiden blir det att börja läsa den första boken som heter Den du inte ser. Hoppas dom är riktigt bra nurå!

  

Just nu:

   

  Försöker plugga till ett No prov vi har på tisdag men datorn lockar ännu mer... Jobbigt. Ska verkligen försöka koncentrera mig och satsa på detta prov. Kan nog allt för godkänt nu så bara att läsa på VG + MVG!

Btw, köpte en ny parfym igår också. Eller jag och mamma köpte den tillsammans(jusste,måste ge pengar till mamma!) Det blev Fancy. Den luktar ju bara fööör gott, right?

    

Just nu:

   

  Försöker plugga till ett No prov vi har på tisdag men datorn lockar ännu mer... Jobbigt. Ska verkligen försöka koncentrera mig och satsa på detta prov. Kan nog allt för godkänt nu så bara att läsa på VG + MVG!

Btw, köpte en ny parfym igår också. Eller jag och mamma köpte den tillsammans(jusste,måste ge pengar till mamma!) Det blev Fancy. Den luktar ju bara fööör gott, right?

    

Bathroom

Kan lägga in bilder på badrummet som är färdigrenoverat! Eller det har varit det i några veckor nu!
   
   

   

   

Gick inte att fånga det så bra på bild eftersom det är så trångt, men ungefär så ser det ut. Visst blev det nice? :D

Lördagsshopping

     
                                                                         Väska - accent

      
                                            Puderborste, deo, täckstift och puder - kicks

      
Sockar - lindex (är det bara jag eller försvinner sockar hela tiden? känns som jag köper nya hela tiden men jag hittar aldrig ett par hemma! Skumt... ok slut på parantes!)


Det var det jag kom hem med från stan idag. Nödvändig shopping (y)

Stan plus bio

Hej där!

Idag har jag och mamma gått runt på stan och tittat i butiker. Eller vi kollade inte så noga/länge utan köpte bara snabbt det vi var ute efter. Jag köpte lite smink och en väska. Lägger in bilder snart.

Sen klockan 2 gick vi på bio! Mamma som inte hade sett Inception ännu ville se den, så det blev den. Andra gången för mig men det var det värt kan jag lova. Eftersom den filmen är så ruggigt krånglig och komplicerad så är den mycket bättre andra gången man ser den. Tycker jag iallafall=) Dock är det vissa saker jag fortfarande inte förstår,hehe. Är väll inte tillräckligt smart för att kunna fatta allt.

Fy fan vad jag är mätt just nu. Det blev en stor popcorn och en stor dricka medan vi kollade. Jag kommer inte orka äta någon middag på flera timmar. Usch, jag mår illa bara jag tänker på mat :p

        

Match

Hej! Ikväll har jag haft innebandymatch! Vi mötte Ersboda. Den gick riktigt bra och vi vann med 8-4 :D Vi spelade sjukt bra, mest i sista perioden. Vi fick igång ett riktigt bra passningsspel och inte för att skryta men vi spelade ut dom, hehe. Jag gjorde iallafall en assist och nästan ett mål. Den snuddade vid nätet men var så snabbt ute så det gilldes inte. Jag var för långt ifrån för att kunna avgöra om den verkligen var inne men domaren tyckte tydligen inte det... :(

Sen när jag kom hem har jag kollat på idol. Vem håller ni på? Själv hejjar jag på Linda och Jay. Tyckte om Alice förut men jag tycker hon på senaste tiden bara har haft en gnällig och jobbig röst. Idag var det iförsig lite bättre tyck jag, men ändå... Gillar henner inte länge. 
           

Imorgon blir det att gå på stan med mamma och sen kolla på bio. Vi hörs!

Snow

Hejhej! Har ganska nyss kommit hem från skolan, och helvette vad det blåste. Kom knappt hem, haha! Och så har det ju snöat idag också!!! Blev helt paff när jag tittade ut genom fönstret och såg att det snöade. Guud, det är ju bara oktober. Fast det lär ju inte stanna så länge, nästan allt är ju borta nu...

Nu pluggar jag matte och äter pepparkakor(y) Sen innebandyträning ikväll som jag taggar

    

Awesome

Hallu

grymt skön dag idag. Har halvdag eftersom lärarna har panering på eftermiddagen! Så slutade nyss och nu sitter jag hemma och äter lunch. Ska kolla runt lite på fb och olika bloggar ett tag och bara njuta av min lediga eftermiddag. Sen blir det lite (eller rätt så mycket) plugg som ska göras. Omg har prov imorgon!

  

   

Halsdukar måste vara världens bästa uppfinning! Eller nja..men det är grymt skönt iallafall.

Tisdag

Hej! Idag är jag frisk! Så det blev skola för mig som gick bara bra. Tisdagar är hyfsat skön dag i skolan:) Sen for jag hem och Johanna kom över hit och vi tittade på några avsnitt av Desperate housewives.

Och nu sitter jag och pluggar till ett engelska prov vi har på torsdag. Asså jag orkar inte med skolan egentligen. Prov på torsdag, svenskainlämning torsdag, matteläxa tills fredag, och No prov nästa tisdag. Och när man har gjort bort allting då börjar det bara om igen. Bläääää

Vill bara lägga mig under täcket och sova bort hela hösten och vintern. Gud vad skönt det hade varit:D



    
   Och så blir det ju inte bättre av att han på framsidan av våra engelskaböcker ser ut som ett..jag vet inte vad :s haha

I´m bored

Den här dagen har gått så oerhört segt. Har försökt sova men det gick inget vidare så jag har mest kollat på tv och sett film. Rätt skönt det iförsig, men är ju hellre frisk och kan gå till skolan! Ska nog gå imorgon iallafall bara jag inte har feber...

Min kväll är iallafall räddad (ja eller en halvtimma iallafall,hehe). Det är ju Paradise hotel! Någon fler än jag som ska se det?




11 Oktober 2010 - sjuk

Vaknade upp imorse med halsont och alldeles matt. Så det blir ingen skola för mig idag. Så idag blir det att ligga inne och vila, se på tv och så. Har ingen feber just nu iallafall så det är skönt!

Åh känns inte kul att missa skolan idag. Om man är borta en dag så missar man så sjukt mycket. Tex på No:n håller vi på med atomfysik och jag fattar noll. Eller jag kan en viss del av det men nu är det massa genomgångar som är viktiga, som  jag kommer missa idag. Får väl läsa lite i Fysikboken som jag har hemma. Ifall jag orkar. Just nu orkar jag knappt sätta mig upp i sängen utan att bli matt=(

     

Puss!

Seg dag

Asså åh jag är så sjukt seg. har inte orkat ta mig ur mjukiskläderna ännu. Har sett på Idol reprisen och pluggat lite No. Har sjukt tråk nu men orkar inte göra något,haha.


 





Plågar mig själv genom att titta på bilder från i somras... Hösten och vintern kan ta sig. Kommer seriöst inte överleva!



10/10/10

Godmorgon! Har precis vaknat och nu ligger jag i sängen med laptopen på magen. Ska snart upp och äta frukost och göra mig i ordning. Dagens planer är att först kolla på min lillebrors innebandymatch som är klockan 11. Jag brukar inte tycka det är så roligt att kolla på innebandy egentligen.. men deras lag är sjukt bra så det är kul att se hur de spelar osv, och så brukar Alex kolla på mina matcher så ja...:)

Sen blir det att åka hem och försöka plugga lite. Måste göra en musik uppgift samt börja med No:n för vi har prov ganska snart.

Nu: frukost! Puss och kram♥

     

     

Skön vinst

Det blev en vinst idag på matchen mot Dalen! 5-2 vart resultatet. Jag tycker vi spelade bra och hade bra passningsspel. Så vi var helt klart värdiga vinnare :D
Nog om det..
nu sitter jag på mitt rum och tittar på Desperate housewives på datorn. Missade början av första avsnittet i tisdags, så har tittat på det nu. Sen kunde jag inte hålla mig utan var tvungen att se avsnitt 2 också! Hehe.. Fast ska ändå se det på tv på tisdag. Sidan jag kollar på är den här , där kan man se massa serier och filmer. Kvalitén är inte den bästa och det är ingen text till, men jag tycker det funkar bra ändå.


Match idag

Hej! Dagens planer är att jag har innebandymatch mot Dalen. Det är samling klockan halv 2, så fram tills dess ska jag bara bara ta det lugnt och sedan TAGGA! Idag ska vi vinna tycker jag! Det är tydligen något fel just nu så det går inte att lägga in bilder. Kom ju på att jag inte har visat bilder på badrummet som är klart nu. Gud vad snyggt det blev:D Får visa senare när bloggen vill sammarbeta bättre,hehe. Have a nice day

Underbart

Har bara en sak att säga: fan vad skönt med helg!!!♥♥


Onsdag

Hej, har inte hunnit uppdatera något idag. Kan berätta lite snabbt om dagen för den som har lust att läsa.
Vanlig tråkig skoldag, hade skolfoto i slutet av dagen. Har ingen som hellst aning om hur det kommer bli, hoppas jag inte ser förjävlig ut iallafall! På enskilda fick man se hur man blev, och jag tror jag vart rätt så fin på den. Hann bara kolla lite snabbt och det såg helt ok ut iallafall.
Sen for jag hem och pluggade lite snabbt till spanskaprovet imorgon. Har knappt läst på något, men kan det man ska kunna för g(tror jag,hehe). Sen hade vi innebandy träningsmatch mot 96orna. Vi vann med 3-2 och jag tycker vi spelade bra:)

Ska städa rummet nu. Kläder/smink/grejjor överallt. Vi hörs,puss!♥


5 Oktober 2010

Hej! Fan vad jag mår illa nu alltså. Våran sista lektion var elevens val där jag har HK. Då gjorde vi kakor och kan säga att dom var så sjukt äckliga. Hahah! Dom smakade bara kakao och mjöl,usch.. Det värsta var att typ ingen i vår grupp lyckades göra dom goda. hmm..
Nu tänkte jag läsa på lite till Spanska provet. Satsar endast på G i spanska, så ska bara läsa igenom det några gånger sen får det gå som det går. Ikväll ska jag och de som vill från vårat lag fara och träna innebandy med 96orna. OCH IKVÄLL BÖRJAR JU DESPERATE HOUSEWIVES!!!♥ Hel galet vad jag taggar. Kommer dock missa några minuter eftersom träningen slutar 9 och det tar ett tag att cykla hem. Hoppas det går nå repriser nån gång...

             

Hej bloggen

Hallu! Allt bra? Själv mår jag helt ok, fryser dock väldigt mycket. Räcker tydligen inte med att vår skola är sjukast kall,  nu är vårt hus det också. Usch. Märks att det är höst nu, jag är alltid kall...

Hur som... kände mig superglad alldeles nyss för jag trodde inte vi hade något prov man behöver plugga till, men så kom jag på att det stämde ju inte. Vi har spanskaprov på torsdag. Helvetes ***** ****! Tror iallafall vi har det, känner mig helt off när det gäller spanska. Om någon i min spanskagrupp läser det här; visst har vi prov på torsdag? Hehe. Isåfall kanske det är bäst att börja plugga. Vi håller på med verb och det är drygt. Fast det tycker jag visserligen allt är som har med spanska och göra. ÅÅH varför ska man kunna det, kommer aldrig ha användning av det språket? Tex som nästa år när vi ska till Gran Canaria kommer jag prata engelska!!!

Gud vad jag känner mig bitter,haha. Lär bli på bättre humör ikväll då det är innebandyträning:D

          pang

Gästbloggning

Nu sitter jag hos Amanda och kollar på lite desperate, vi har även ätit lite kladdkakaa så himla gott!:)
Men jag ha fan inget mer att skriva hahah, men jaa jag tipsar er att ta en titt på desperate om ni inte gjort det förr:)

Vi hörs, och kolla mer på amandas blogg:D:D


Haha jaja:) hejdå!


Desperate housewives

Ikväll har jag och Johanna bakat kladdkaka och sett på Desperate housewives säsong 4! Riktigt trevligt:) Hon drog precis hem och nu tänkte jag börja tvätta bort sminket och sen gå och lägga mig. En ny (dryg) dag imorgon också! Fy fan, jag hatar måndagar. Då är det en heeel vecka kvar till nästa helg. Jaja, bara bita ihop.


Sandåkern - Dalen

Hade innebandymatch idag mot Dalen. Behöver inte gå in på detaljer, kan bara säga att vi förlorade stort. Och så åkte jag på utvisning av att gett en tjej en ful tackling i ryggen,hehe. Blev bara lite sur...
Men det är bara att tagga om till nästa!

På tal om ingenting så är vårat badrum snart klart! Bara en handdukstorkare (heter det så?) som dom ska sätta upp nu till veckan, sen är det helt klart. Det är riktigt snyggt! Färgerna är i vitt, silver, och turkos. Alltså handdukarna och några småsaker är turkosa. Det är drygt för de har dragit asmycket över tiden. Egentligen skulle de vart klara med det för flera veckor sedan. Dom började renovera veckan vi började skolan...helt sjukt. Men aja, huvudsaken det blir bra:D
Liten "sneak peek":

       

        

       



awesome day

Hej! Har kommit hem nu..eller har vart hemma ett tag.. Min dag har iaf vart hel awesome:D
Nu ska jag se på nån film. puss

2 Oktober 2010

Hej!

Sitter just nu och ser på Greveholm(♥) med Linda! Vi har vart på stan och ätit,haha
sen for vi hem till mig och har bara snackat och haft kul. Så himla länge sedan vi träffades så det är grymt kul!:)
Snart ska vi typ gå och käka middag någonstans, tror det blir Frasses.
Vi hörs väll senare ikväll eller imorgon

   
                                          Hon vill inte va med på bild:(

Gran Canariaaaaa!

Fan vad jag är glaaaad! Har fått reda på att min familj,mormor och morfar, moster och morbror ska åka till Kanarieöarna på sportlovet!!! Det är bokat och klart. Åh guud vad kul och härligt det kommer bli. Det bästa jag vet är att åka utomlands.
Vi kommer att bo i Playa del Inglés på ett hotell som heter Porque Cristobal. Det ligger i centrum med gångavstånd till resturanger och shoppingställen. Och vi bor i bungalows! Så sjukt nice!

Var in på apollos sidor men man kunde inte ta bilderna som fanns där, men hittade på Google. Såhär ser liten del av stället ut:

          


Kan det inte bli sportlov snart?!


Helg!

Hej! gud vad skönt att det är fredag. Känns som den här veckan har gått megasakta men ÄNTLIGEN helg. Love it♥
Vet inte vad som händer ikväll, har inte planerat något får se vad som händer..
Imorgon blir det troligen att jag ska in till stan och träffa min vän barndomsvän Linda som jag inte träffat på typ hundra år. Så det kommer blir sjukt kul! Taggarrrr


         

        

                                                     Saknar Stockholm!!




RSS 2.0