SISTA JULI

Helvete! Idag är det sista juli. Imorgon är det första augusti. Jag får paniiiik! Sommarlovet är ju snart slut vafan. Det känns som att jag knappt har gjort något alls. Har inte hunnit med att bada lika mycket som jag brukar göra! Okej,där kan man faktiskt skylla på vädret. Det har ju varit skitväder i nästan 2 veckor. Det går lixom inte att hoppas längre att det ska vara bra väder när man vaknar på morgonen. Det ser ändå alltid likadant ut. Regn,mulet,grått.

Igårkväll tog jag det iallafall bara lugnt och såg på tv och smsade med Johanna. Hahah våran sms konversation var..ja lite spec. Haha.
Idag ska kanske jag och mamma åka till stan och köpa småsaker till mitt rum. Fast det känns inte så lockande att gå ut utanför dörren när det regnar:(

Have a nice day

30 JULI 2010

        
 Fråga mig inte hur jag nu kan vara solbränd på kinderna när det har varit mulet och regnat i 1 vecka

 Just nu sitter jag och kollar på tv. Är sjukt sjukt hungrig! Vill ha maaaat. Håller nästan på att äta upp allt mitt godis jag köpt idag haha. Ajaj inte bra. Måste nog ställa mig i köket och börja laga något för det är ingen som tar tag i det. Vi ska äta tacos mums♥ Det äter vi i min familj ALLTID på fredagar haha. Men det är ju så himla gott, man kan inte lessna på det!
Okej det här blev ett ointresannt inlägg om mat men aja.. Vad kan man blogga om??

NU SKA JAG SOVA

Hej,kom just hem från Johanna. Vi gjorde inte så mycket bara chilladee:)

Har ingen lust att skriva ett långt onödigt inlägg så jag säger: Godnatt. Ska sova nu för imorgon blir det förmodligen upp tidigt, vi kanske ska fara och kolla på uff! Så godnatt,hörs imorgon♥

29 JULI 2010

Hej!

Idag runt halv 11 så cyklade jag och Johanna till Grubbe och kollade på fotboll. Umeå fotbollsfestival börja ju idag:D Så vi såg några matcher, sen skulle Johanna jobba i kiosken så då for jag hem. Snar ska kanske jag och mamma cykla till stan och handla lite småsaker till mitt rum.. Har inget mer att säga,ha en bra dag♥

       

50 FIRST DATES

Hej!
Har åkt runt idag och kollat på möbler. Hittade massa fint, men har fortfarande lite saker kvar att köpa. Till middag åkte jag,pappa och lillebror och åt på resturang. Det var supergott! Men nu är jag sjukt mätt haha.
Sitter och tittade på 50 first dates som visas på tv. Den är faktiskt riktigt bra!

        

28 JULI 2010

Godmorgon=)

Vaknade upp kl 10 och hoppades av hela mitt hjärta att det var bra väder idag. Men...icket. Vad har hänt? För nån vecka sen var det ju så himla bra väder! Nu är det bara regn och molnigt. Usch.

Och jag som var så sugen på att fara till stranden idag och sola! Hehe kan inte bada den här veckan men man vill ju ändå ha bra väder! Aja,då passar den här dagen utmärkt för en annan sak...Vi ska åka och kolla på grejjor till my room! Jippi! Har länge velat göra om mitt rum för det ser ut som att en 9-åring bor här typ. Jag vill köpa ett nytt skrivbord,garderob,sminkbord,spegel...Och massa småsaker. Så idag ska jag och pappa åka till någon möbelaffär. Hoppas jag hittar något snyggt nurå.

Nu ska jag sminka mig och ta på mig kläder. Vi hörs!

    


LJUDET AV DITT HJÄRTA

       

       

       

Har inte kommit så jättelångt in i boken, men hittils älskar jag den! Har bara läst till sidan 95 men den är redan galet bra. Ska ta en paus från läsandet nu(vill ju inte läsa ut den på en gång) och kolla ifall det är något bra på tv. Mamma ser på någon film som visas på 3an. Ska nog sätta mig i vardagsrummet med henne och kolla ifall det är nått bra. Hoppas ni haft en bra dag,puss♥

SHOPPINGEN

Det här köpte jag idag på stan:

       

        Body splash - HM 19,50 kr   Läppstift - KICKS(märket Lancome) 265 kr

       

       Ljudet av ditt hjärta - Åhlens 85 kr

STAN IDAG

Hejhej! Har gått runt på stan med Johanna idag. Först åt vi lunchbuffé på Eurasia. Det var riktigt gott! Sen så gick vi bara runt och tittade i affärer. Jag hittade 3 saker, kan lägga in bilder senare. Sen efter ett tag gick vi och fikade på Waynés!

     

      

     

  

VART UTE OCH SPRUNGIT!

Hej! Har varit och sprungit med pappa och brorsan. Det gick bara fint förutom att jag fick håll, haha lär mig aldrig att jag måste vänta minst 2 timmar efter jag ätit. Jag får typ ALLTID håll. Men jag kör på ändå, finns itne så mycket annat att göra.

Har iallafall precis duschat och sitter nu i min rosa morgonrock. Funderar på att se en film..  frågan är ju bara vilken? Kanske några Vänner asnitt.. men först måste jag käka något, är sjukt hungrig!

Taggar iallafall stan med Johanna imorgon. Först ska vi äta på Kina resturang,mums! Sen gå runt och kolla i affärer. Ska köpa "Ljudet av ditt hjärta". Ett och annat plagg följer säkert med hem också haha. 

     

                                                      Vi 2 i Sthlm


CHILLING

Hejsan!

Idag har jag inte gjort något speciellt. Farfar och hans fru kom på besök med fika. Trevligttrevligt.. Annars har jag bara chillat på. Ska kanske slita mig från soffan och sticka ut och springa. Borde nog ta och göra det. Har ju köpt nya träningskläder så kanske dags att använda dom på riktigt ;)

    

     

    

NU ÄR JAG FRISK!!!

Hej allihopen

Efter att ha legat inne och vilat i 3 dagar så är jag nu äntligen helt frisk! På fredagen så kände jag mig mycket piggare så jag orkade ligga ute på baksidan för att sola och läsa tidningar hela dagen. Men senare på kvällen så kollade jag och såg att jag hade liite feber. Men måde iallafall bättre! Och igår så var jag så pass pigg att vi i familjen åkte till min mormor och morfars stuga. Riktigt mysigt.

Idag har det ju tyvärr varit sämre väder så har tillbringat dagen inomhus. Har kollat på tv, ätit, spelat nått spel med min lillebror, haft tråkigt, smsat, suttit vid datorn osv. Och nu sitter jag och kollar igenom alla bilder från Turkiet. Gosh vad jag saknar det! Saknar värmen, maten, poolen, folket som jobbade där, havet, men framför allt bara känslan att vara där. Det är lätt den bästa resan jag varit på♥

I brist på bilder kan jag lägga upp nån bild därifrån. Okej,det är inte spec kul för det som inte vart med på själva resan att kolla på bilderna men whatever. Bättre än ingenting:p

      

                                               Den underbara stranden

      

                                                          Volleyboll!

       
 En som jobbade där. han var ashärlig fast lite dryg ibland för han brukade sno våran mat

       

Han med blåa korta shorts var också rätt skön. Fast han var smått läskig för han hade stringtrosor(såg det med egna ögon haha), lösnaglar, lockat sitt hår, plockade ögonbryn haha!

       


SJUK...

Är fortfarande sjuk:(
Gick upp klockan 9 imorse och duschade och åt frukost. Kände mig lite yr och hade ont i halsen. Så kollade tempen och såg att jag hade feber. Typiskt. Smsade Johanna att jag fortfarande var sjuk och att vi inte kunde gå på stan idag. Så vi ska ta det typ nästa vecka istället...

Så idag blir det bara att ligga inne och hoppas på att jag blir frisk snart. Fryser som fan just nu även fast jag sitter med kläder och täcke. Hatar feber!!!

Aja, lär inte blogga något idag,så vi hörs imorgon istället. ♥


HELVETE

Hej. Vi åkte aldrig till stugan idag,istället åkte vi till något ställe och fikade och gick runt där(kan visa bilder senare nån gång). Det var rätt mysigt förutom att jag mådde dåligt. Hade lite ont i halsen och kände mig matt. När vi kom hem så kollade jag febern..hade 38,0 grader. Fanfanfan! Så nu ligger jag i min säng och vilar. Hoppas jag blir bättre tills imorgon då jag egentligen skulle på stan med Johanna.
Jag känner mig helt knäckt. Orkar knappt skriva..så jag tror jag avslutar här. Hoppas ni mår bra iallafall,pusshej♥

MORMOR & MORFARS STUGA

Godmorgon! Om ett litet tag ska vi åka till mormor och morfars stuga. Vi kommer nog vara borta där hela dagen trorjag. Kommer iallafall inte kunna bada eftersom jag har lite ont i halsen:( Vill inte att det ska bli värre. 
Tar med mig kameran dit,så bilder kommer senare idag! Ha en fin dag♥

      

HALSONT

Hej där

Vi har nu ikväll varit och fikat hos min kusin. Kom hem för typ en halvtimma sen... Och jag känner mig sjukt trött. Och så har jag ont i halsen. Damn! Vill inte bli sjuk! Hoppas att det bara är något tillfälligt. Vill inte vara sjuk på sommarlovet ju:'(

Nu ska jag göra kvällsfika och kanske kolla på någon film. Det är bara det att jag har sett alla våra filmer minst 3 gånger om. Finns ingen bra att se längre.. Inget bra på tv heller,buhuu. Ok,ska sluta klaga nu. Pusshej♥

        

         

EN HÄRLIG DAG!

Idag har jag följt med min familj och badat. Det var riktigt riktigt härligt! Här är lite bilder från dagen:

     

      

      

     

      

FILMKVÄLL

Hej, sitter nu och kollar på film med datan i knäet. Kommer troligen göra det resten av kvällen också. Just nu ser jag på Vänner. Kärlek till den serien♥ Men ska kanske se New moon snart. Mamma ville se den, hehe. Hon har sett första Twilight filmen redan och hon tyckte den var bra. Vet inte om det är ok att mammor gillar Twilight? Haha hursomhellst ska vi kanske se den ikväll. Om jag orkar. Känner att jag håller på att somna..

Imorgon ska det bli toppenbra väder så då blir det bad! Kanske lika bra att snart börja gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon. Eller... äsch,hinner nog med åtminstone en film till. 


      

       


LITE SOMMARBILDER

                         Här kommer lite bilder från de senaste dagarna nu i sommar:

       

       

       

      

       

      


NOW I´M BACK

Sådär, nu har jag haft några dagars bloggpaus. Nu är jag tillbaka igen! Det har hänt en massor sen sist jag skrev. Har blandannat: Varit i stugan, badat på Norrmjöle och Bättnes med Niklas family, Badat på Nydala, Suttit på en bänk på stan en kväll med Johanna Nyman och flummat, Solat mycket, Chillat på baksidan, Sett på Twilight och New moon 3219 ggr, Varit ute och tränat... Och en massa mer. Mitt sommarlov hittils har varit perfekt, hoppas det fortsätter så!

Idag är det ju tyvärr lite sämre väder så det är väll bara att stanna inne och hitta på något. Sitter nu och smsar med Johanna Persson och vi planerar att gå på stan snart igen. Jag måste köpa lite grejjer.. Så på onsdag(troligen) blir det att gå på stan!

Ska nu försöka uppdatera minst 2/3 gånger per dag. Det är egentligen inte mycket alls, men för mig är det det(a)

      

      

                                                            Vill tillbaka.♥

BLOGGPAUS

Tar en bloggpaus ett tag. Tillbaks någon gång till veckan!


GODMORGON

Hej, har vaknat precis, men inte orkat ta mig upp från sängen än. Så skönt att bara ligga och dra sig! Men ska försöka ta mig upp nu och äta frukost. Sen måste jag städa rummet,suuckk. Sen tror jag att vi far och badar! Pappa och min lillebror skulle typ till Nydala så lika bra att hänga med. Har inget annat för mig idag ändå.

Ska börja göra mig klar nu för dagen, vi hörs!


FARMORS STUGA

Hej! Har vart i farmors stuga idag och badat, spelat fotboll och bara chillat. Mys! Kom hem rätt nyss och nu tänkte jag sätta mig och se på fotboll med familjen. Heja Spanien!♥

SKA UT OCH SPRINGA NU!

       

Idag for jag och pappa till Intersport och handlade lite träningskläder till mig. Köpte en t-shirt,linne,sportbh,sockar och ett par shorts. Alltihopa gick på runt 1000 kr.

Har haft problem med mitt knä iprincip hela sommaren. Vi tror att det kan vara slatter. Det kan man få när man växer och speciellt tjejer kan ha lätt att få det. Jag har inte ont när jag går utan bara när jag springer. Men nu på senaste tiden när jag har farit ut och sprungit har jag inte känt av i knäet alls! Så jag hoppas jag kan springa resten av sommaren utan skador.

6 JULI 2010

Hej! Nu sticker jag och pappa in till stan för att köpa lite grejer. Riktigt härligt väder ute idag! Har grymt stor lust att bada idag, men det får bli någon annan dag.
Eclipse igår var nästan lika bra som första gången jag såg den haha. Var där med Johanna och en killkompis till henne. Ni som inte har sett den ännu ni måste göra det! Och så köpte jag ett biokort för 10 kr så blir det mycketmycket billigare nästa gång jag ska se på bio. Vill se Sex and the city 2. Någon som har lust att se den med mig?=)

Nu ska vi fara,puss!

       


ECLIPSE FÖR ANDRA GÅNGEN

Jag ska gå på bio och se Eclipse. Igen. Den här gången med Johanna Nyman. :) Den börjar klockan halv 10. Taggar som fan! Den var ju så jäkla bra!♥
Förlåt alla mina få läsare för att min blogg suger,ska försöka skärpa mig. Men det är ju sommarlooooov så vafan! Vi hörs,pusspuss


JOHANNA NYMAN

Hej, har varit med Johanna både igår och idag så har inte hunnit med att sitta vid datorn. Vi funderade på att gå på bio ikväll men vi orkade inte, kanske gör det imorgon istället! Har precis käkat pizza till middag och nu ska jag hem till henne igen:)

hoppas ni haft en fin söndag♥

SHOPPINGEN I TISDAGS

Godmorgon! Har inget kul att skriva så kan lägga in bilder från det jag shoppade i tisdags då jag var på stan med Johanna.

     

                           Svart klänning från Bikbok(snyggare i verkligheten!)

      
Rosa mjukisshorts och en tubtopp(den är inte sådär orange irl) från Bikbok. Det var 2 för 99!

Och så köpte jag trosor och döskallering från Glitter. Jag trodde jag hade haft med mig min sån ring till stan och råkat tappat bort den,så jag köpte en ny sån. Fast när jag kom hem så låg den på mitt skrivbord;p Så slösade bort 80 kronor där..

BILDER FRÅN TURKIET, DEL 2

DAG 5 - TISDAG

       

Det var jättegulligt. För nästan varje dag när städarna hade varit inne och städat på hotellrummet så gjorde dom alltid fina saker på sängen. Ibland hade dom vikt jättefina svanar utav handdukar.. Och som på bilden lagt fram rosor. Vet inte om alla fick så på sina rum, iallafall inte Niklas familj haha(a)
      
      

       

DAG 6 - ONSDAG

       

       

      

DAG 7 - TORSDAG

Sista dagen...
      
       

       

       

       

       

       

      

       

       

       

Så, det var alla bilder! Det var en fantastisk resa,saknar det som fan♥

BILDER FRÅN TURKIET, DEL 1

Ja,här kommer alla bilder från Turkiet:

DAG 1 - FREDAG
Planet gick på torsdagen på kvällen. Flygresan gick faktiskt snabbt! Vi landade någon gång mitt i natten, minns inte tiden,var alldeles för trött för det. Asskönt att gå ut från planet till värme!!

     

      

Vi åkte buss i en timma till vårat hotell Pegasos World. Vi var framme där klockan 6 på morgongen, så då var det bara att gå och lägga sig på en gång. Sov ungefär 2 timmar den natten.

Första dagen(fredagen) var riktigt konstig. Visst,det var jätteskönt att komma fram men man gick bara och väntade på att få sova. Det kändes som att man hade varit vaken flera dygn, hade hunnit med så mycket. Gå upp runt 10 på torsdagsmorgonen och väntade tills det blev kväll, åka flygplan i några timmar, åka buss en timma, komma fram till det fantastiska hotellet, ta 2 timmars powernap, och sen vara vaken hela fredagen. Tiden gick så jävla sakta också. När vi var och badade tänkte vi att klockan nog snart var 5 och att det var bäst att gå upp. Men så var den bara halv 2! Det var helt stört. Fast vi hade ju kul också såklarrt. Det var ashärligt att bara kunna gå och ta läsk, mat, eller glass när man ville.
 
      

      

      

     

      

     

      

     

DAG 2 - LÖRDAG

Min lillebror fyllde år då, så vi grattade honom och gav han presenter. Han fick en bok, ett spel, en ny mobil och en undervattenskamera.
Den dagen tog vi knappt några kort..

      

      

DAG 3 - SÖNDAG

Hehe tog inte många kort då heller.

      

       

       

DAG 4 - MÅNDAG

Badade på som vanligt i poolen och i havet. Och så spelade vi volleyboll på stranden! Vi åt ju middag gratis på hotellet men den här kvällen åkte vi in till stan och åt där.



      

      

       

      

       

       

       

       

       

       

       

        

        

       

        

       

       

       

       

        

Kan lägga in resten av bilderna senare idag,för nu ska jag ut till soooolen!


ECLIPSE♥♥♥

HEj.
Orkar inte skriva så dealjerat om gårkvällen,är så himla trött nu. Men var ju somsagt på carlshöjd hemma hos Johanna och vi hade filmkväll. Vi hade hyrt Avatar(som ingen utav oss sett förut) och New moon. Avatar var faktiskt riktigt bra! Trodde innan att den skulle vara lite konstig och inge bra alls,men det var den. Den rekomenderas! New moon var ju såklart också bra.
Idag så for vi in till stan vid 1. Jag följde med Johanna till the phone house, för hennes mobil är trasig så hon lämnade in den. Sen gick vi till Åhlens där jag köpte en bok. När jag hör din röst. Haha,klaga inte på att jag är twiligt nörd(a)
Sen klockan 3 såg vi Eclipse. Har bara ett ord att säga om den: Grym. Jag älskar den!♥

Nu är äntligen stora datorn fixad så kan lägga in massa bilder imorgon. För nu ska jag nog sova. Vet inte varför men är bara så sjukt trött. Godnatt!


RSS 2.0