SJUKT LESS

Heyy! Är bara allmänt sur nu. Är sur för att jag orkar inte skola,vill ha sommarlov,vill ha pengar,det är inte desperate housewives ikväll,jag är trött,jag har ont i huvudet och massa saker mer. Men ska inte klaga... Får försöka hålla ut, för imorgon är sista dagen sen får jag påsklov. Kommer bli på bättre humör då.

                                                  Några biler sen i somras..












29 MARS 2010

Hellu! Måndag idag,altså ny skolvecka. Men den här veckan blir kort eftersom vi får påsklov på torsdag. Grymt härligt. På lovet har jag inte planerat något särskilt jag ska göra. Gå på stan,kompisar,sova, och så. Längtar som fan!
Idag hade vi bad på skolan. Det var faktiskt helt okej förutom att vi vart asstressade när vi skulle göra oss i ordning innan vi skulle hem igen. Höll nästan på att missa bussen,hehe...

Ska snart cykla iväg på innebandyträning, pusshej!:)

                                

SUNDAY

               

Hejhej. Tyckte att jag var duktig som vaknade klockan halv 10 imorse, men icket. Då var ju klockan halv 11 eftersom det är sommartid nu. Det känns grymt bra då vet man ju att det snart är sommar. Jag längtar som fan efter sommarlov! Men först påsklov som vi får på torsdag. Lov är typ det bästa som finns♥

Har haft en lugn kväll nu. Sett på tv och bara slappat. Ska fortsätta med det nu, men det känns som att jag kommer somna snart...

LÖRDAG

HEJ! Har inte haft tiden att skriva de senaste dagarna. Ska försöka bättra på mig! Men min blogg blir  nog lite roligare när Johanna ska hjälpa mig göra en ny design till mig! Ska skicka bilder osv till henne så kan hon fixa en åt mig.

Imorse så hade jag iallafall zoon i innebandy. Det gick rätt så bra och det var kul. Nästa träff är någon gång i april så ska börja fara ut och springa och träna lite slagskott fram tills dess;)
Annars idag har det inte hänt så mycket. Har bara tagit det lugnt och sitter nu och ser på film. Vi hörs imorgon,puss♥
              


ONSDAG

Hejhej! Har pluggat matte hela kvällen. Har kommit lite efter i det eftersom jag vart sjuk i två dagar så försöker jobba ikapp. Ska snart byta om för innebandyträning, och när jag kommer hem ska jag duscha och sen gå och lägga mig på en gång!






SPANSKAPLUGG

Heej! Sitter i soffan och pluggar inför spanska provet som är imorgon. Känns som att vi har prov hela tiden nu för tiden! Har öven HKprov på på fredag.. Skönt att det är lov snart igen.
Blir inte så mycket uppdaterande om dagarna eftersom jag är i skolan till halv 4 om dagarna,och sen göra läxa/plugga till prov/träningar...

Ska fortsätta med spanskan nu hejdå♥


....

Hej. När jag kom hem från skolan idag så for jag hem och slappade lite. Såg på tv osv.. Sen har jag läst på till no provet hur mycket som hellst. Så borde kunna det ganska bra nu! Och så hade vi träning ikväll, men är fortfarande förkyld så kände mig ganska seg och trött på planen. Har zoon nästa helg så måste bli hellt frisk till dess!
Det känns drygt att det är måndag,helgen gick alldeles för fort. Men snart är det ju påsklov som jag taggaar♥

SÖNDAG

Gud vad den här dagen har gått fort. Sov ganska länge sen har jag bara pluggat no och sett på film. Men på söndagar orkar jag aldrig göra någonting...
Imorgon har jag iallafall en skön skoldag! Slutar klockan halv 12,och då ska jag antingen till stan eller bara va hemma och sova(a)

Ska fortsätta med pluggandet nu,vihörs!


YÄÄÄÄ

             

                         

                

                                                            Far till Niklas nu! PUSS

STAN MED MAMMA

Hej! Kom precis hem från stan. Följde med mamma för att köpa en present till mammas kompis som fyller år idag. Vi ska dit ikväll och käka middag och så. Hann även med att köpa en t-shirt!

            

             
        
Hah, vi hade lust att göra paketet  ganska barnsligt. Ser ut som det är till en 10 åring istället för 40 åring... I så är det iallafall en söt mugg fylld med godis,och ett presentkort på wilmas.

             
                                                                    Köpte denna t-shirt


FREDAG

Hej,mår lite bättre nu! Har inte lika ont i halsen längre och känner mig mycket piggare. Sitter och ser på gamla Vänner avsnitt medan jag sitter vid datorn.
Får se om jag kan vara med på innebandymatchen imorgon men det kanske är lika bra att vila.. Ska iallafall se något avsnitt till sen ska jag gå och lägga mig. Puss hej!

              
                                                        Gud vad jag taggar Turkiet♥

18 MARS - SJUK

Idag mår jag förjävligt:( När mamma väckte mig imorse så hade jag jätteont i halsen och i huvudet. Så stannade hemma från skolan idag. Kollade nyss och har ingen feber iallafall! Men känner mig väldigt matt och hängig,har gjort det hela veckan...

Ha en bra dag iallafall!♥


ONSDAG

Hejhej, håller på att läsa lite i min bilogibok om ögat och synen. Har ju prov på det på fredag så måste plugga mycket nu!
Min dag har varit seg. Jag var trött och mådde dåligt nästan hela dagen. Har ont i halsen och ont i huvudet..
Och längtar till helgen som fan! På lördagen ska jag först ha innebandymatch sen ska vi till Niklas och fira hans mamma som fyller 40 år. Och senare ska jag typ till Johanna och va med henne och några andra. Och på söndagen ska jag bara sova;)

            

 


NOPLUGG

Hej! Kommer inte uppdatera så mycket i veckan för jag har nästan ingen tid. Efter skolan så pluggar jag och har träningar. Och så känner jag aldrig för att sätta mig och blogga, men ett inlägg om dagen ska jag försöka:)

Ikväll ska jag iallafall se på desperate och äta godis. Men fram tills dess måste jag plugga inför NOprovet på fredag. Pusshej♥

 


SÖNDAG

hej,har inte haft orken att blogga idag... Och imorgon är det skola,faaan. Aja har inget vettigt att skriva. Puss!

LÖRDAG

Tja! Följde med familjen idag på stan. Min lillebror skulle klippa sig och sen käkade vi lunch där. Det var verkligen härligt väder idag!=)
Känns drygt att skolan börjar nu igen på måndag, men lovet har varit otroligt skönt. Det behövdes verkligen. Och så är det ju inte så länge kvar till påsklov,hihi.
Nu ska jag hjälpa till att laga middagen, det blir tacos som vanlgt! Får se vad som händer ikväll pusshej♥


FRIDAY

Hejsan! Sitter i soffan och käkar någon typ av wienerbröd medan jag pluggar lite NO. Hehe jag vet att det låter nördigt att jag gör det på en fredag när jag är ledig,men jag har prov nästa vecka så tycker det är lika bra att börja nu. Provet är om synen,hörseln och nervsystemet och det är inte kul alls! Men lika bra att göra lite nu iallafall...






BILDER PÅ VÅRAT HOTELL I TURKIET

Tja! Har inte haft orken att skriva något idag, men nu så fick jag det! Hittade fler bilder på vårat hotell som vi ska bo på i Turkiet. Så härligt att bara sitta och titta på dom.♥













INNEBANDYTRÄNING

Hej! Har inte kunnat blogga idag,för jag har inte varit hemma på hela dagen. Men ska iallafall fara på träning nu, kanske skriver sen när jag är hemma igen. Hejdå!


DHW

                

                       Nu är det dags för Desperatehousewives! Ska ni se på det?

VI SKA ÅKA TILL TURKIET

Jag är så satans jävla glad just nu! Vi ska åka till Turkiet den 17 juni! Fan vad jag är taggad! Allt är bokat och klart:D Känner mig sjukt bortskämd eftersom jag ska till Stockholm några dagar innan Turkiet,men vafan.Vi ska till staden Side och ska bo på ett femstjärnigt lyxhotell, OMG.

Alla bilder var så himla små så man såg knappt något,men hittade en bild på en liten del av det.


Är helt galet jävla glad just nu, men jag skriver mer senare.♥


CHILL



Hej! Orkade verkligen inte sminka mig idag, kändes skönt. Har inte gjort så mycket idag, bara sett på tv,suttit vid datorn och ja typ inge mer. Så himla underbart med sportlov.♥

Igår när Niklas familj var här så kollade vi ju på lite utlandsresor. Vi ska typ fara till Turkiet tror jag. I juni någon gång. Vi har inte bokat någonting än men gör det kanske ikväll!!!

Uppdaterar senare,puss!
(Asså kan någon hjälpa mig! Varför har jag två olika texter i min blogg? Ibland är det en viss text,och i nästa inlägg är det en annan! Varför är det så?)


YÄÄ

            

             

             

Ikväll kommer Niklas och hans familj hit. Vi ska kolla på olika resor,för vi ska kanske åka utomland tillsammans i sommar!♥


8 MARS

Godmorgon! Ligger i sängen och bloggar från min älskade lilla dator medan jag ser på tv. Idag blir nog en rätt lugn dag, får se om jag orkar gå utanför dörren(A)
Nu ska jag duscha och sen äta frukost. Ha en bra dag!♥


SÖNDAG

Tja! Hann inte uppdatera något mer igår för jag var hos Johanna Nyman.. Vi typ satt vid datorn och bara chillade:) Och idag följde jag med henne till stadium för hon skulle köpa lite grejor.

Nu måste jag skyna mig att duscha och tvätta håret för mitt hår är äckligt som fan nu! Pusspuss

                
                                                   hej skabbigt hår


DET HÄR KÖPTE JAG PÅ STAN

Hejhej! Mötte Johanna på stan typ klockan halv 11,kom hem runt 2 någong gång men har inte orkat sätta mig vid datorn förrän nu. Det här köpte jag idag iallafall:

             
                                                                       Bh från H&M

              
                           Örhängen,snoddar,hårspännen från Glitter, mascara från KICKS

              
                                                             Linne från Gina tricot

Köpte inte så mycket, men hittade inge mer kläder jag gillade, och då är det ju lika bra att spara! Sen så åt vi lunch på Subway och fikade på Waynes. Drack en god smoothie där=)

              

MOT STAN

Tar bussen alldeles snart till stan! Vi ska käka på Subway(som vanligt) och sen gå och kolla i butiker. Har 800 kronor så kommer säkert köpa något! Skriver sen när jag är tillbaka, puss♥

        

SPORTLOV

Förlåt för dålig uppdatering. När jag kom hem efter skolan så orkade jag inte sätta mig vid datorn, var så sjukt trött, men nu är jag pigg! Har sett några avsnitt på DH och smsat. Ska fortsätta med det snart, men jag får inte vara uppe för länge för måste upp halv 9 imorgon! Ska på stan imorgon med Johanna och vi ska träffas klockan halv 11 på stan.
Och Johanna Nyman den jäveln har åkt till Stockholm!! Tur att jag ska dit ganska så snart då:D
Skriver imorgon efter stan,och lägger in bilder på vad jag köpt. Puss

Jusste! Nu har jag sportlov!♥

 


SVAREN

Varför bloggar du?
svar: Jag tycker att det är kul! Även fast jag inte har så jättemånga läsare och inte världens bästa blogg så är det roligt ändå. Och kul läsa när jag blir vuxen!

Vad brukar du göra på din fritid?
svar: Har inte så mycket fritid, det blir mest att plugga hela tiden. Men typ..innebandy och är med kompisar.

Vad gillar du mest med att blogga?
svar: Att läsa kommentarerna(a) hehe

Vem gillar du mest att följa i D.H?
svar: Gabrielle!

Vilken säsong av desperate housewives tycker du är bäst?
svar: Hmm... gillar alla, men om jag måste ta någon blir det nog den första säsongen.

Hur lång är du?
svar: Det var länge sen jag mätte mig men kanske 1,65.

Är du kär/gillar någon just nu?
svar: Nope.

Hur gammal är du?
svar: 14, fyller 15 i september.

Vilken klass går du i?
svar: Åttan.

Gillar du simpssons?
svar: Nja inte mitt favoritprogram direkt..

Favoritdag?
svar: Lördag!

Favoritsport?
svar: Innebandy!

Bästa boken?
svar: Hm.. kanske "syskonkärlek".

Vad är det bästa du vet?
svar: sommaren! hihi

Vad fick dig att börja blogga?
svar: Jag och min kompis hade tidigare en blogg som hette ferdinand.devote.se, och då var det väll hon som övertalade mig att vi skulle starta en blogg:)

Vad använder du för smink?
svar: har typ 10 olika mascaror,foundasion, ISA DORA puder, rouge, och ibland ögonskugga. Men på sommaren använder jag bara mascara.

Går du i någon sport?
svar: japp, innebandy.

Har du vart utomlands nån gång?
svar: yesyes, canarieöarna 2 gånger, grekland, frankrike, cypern!

Vilken klass går du i?
svar: Åttan.

Har du något husdjur?
svar: Nope.

Planer för sommaren?
svar: Ska till stockholm i början av sommaren med Johanna, och så kaanske jag och min familj ska åka utomlands!! Annars bara bada,sola, stan,kompisar.

Så det var alla svar! Hoppas jag inte har glömt någon fråga nu!

JAG BLIR GALEN

HELVETE! JAG HADE ´SVARAT PÅ ALLA FRÅGOR SEN RÅKADE JAG KLICKA NER ALLT OCH NU ÄR ALLT BORTA! FAN!

får svara på frågorna ikväll igen för ska ha match snart


DESPERATE HOUSEWIVES

Fan vad jag har längtat tills det börjar igen! Ska ni också se på det? Måste rusa till tvn nu, det börjar om 3 minuter=D
fortsätt ställ frågor till frågestunden.

        


FRÅGESTUND

Hej! Har inget intressant att skriva om just nu så jag tänkte ha en frågestund:D Fråga vad ni vill tills jag säger stop!

FÖRSTA MARS

                         

                           Kom hem från skolan nyss, och ska sätta mig och räkna matte nu.


RSS 2.0