TISDAG.

Hej! Slutade skolan för ett tag sen och sen dess har jag pluggat pluggat och återigen pluggat. Matte som vanligt. Det vi håller på med nu (Mer om tal) är inte min favorit direkt. Så för att inte hamna efter pluggar jag ganska mycket hemma oxå:)

Fan vad jag taggar fredaaaag! Fyller nämligen 15 år då. Wihooo:D Bara 2 dagar kvar...

       


I WILL NOT SURVIVE

Hej!

Guuud vad jag är trött. Har först på idrotten sprungit några kilometer och nu ikväll haft fys med laget. Omg har ont överallt, speciellt i benen. Men måste bedge att det känns ändå bra att ha tränat! Kommer få värsta träningsverken imorgon... Ajaj

Nu ska jag lägga mig i sängen och somna framför tvn. Puss♥

    
                                                 Haha söta;)

HATAR MATTE

Hej, håller på och pluggar matte. Det går säämst. HELP ME!

        


EN LITEN PROMENIX

Hej

Har varit ute på en långpromenad med mamma i det HÄRLIGA vädret. Det kändes skönt eftersom jag varit sjuk och inte gjort något annat än att ligga i sängen i 2 dagar.
Vi gick förbi affären och köpte fika med oss hem. Så ska fika nu och kolla om det är något bra på tv. Finns lixom inte så mycket annat att göra när det är sånt här skitväder:)

       
                                                         Tagen igår

HOME

Hej! Är hemma nu igen. På stan köpte jag ingenting. Johanna köpte en tröja/kofta och födelsedagspresent till mig hihi:] Vi for hem runt halv 2, och då for vi till Johanna och tittade på film. Det blev Date movie. Den var bra fast lite smått konstigt haha.

Nu blir det grillat till middag!♥ 

            

ÄNTLIGEN FRISK

Hej! Är äntligen helt frisk nu. Har inget halsont alls idag. Så idag blir det at gå på stan med Johanna Nyman. Vi ska ta bussen som går efter 12 nån gång. 
Ska inte köpa något idag tror jag...Har bara kvar 300 kr på kortet. Så följer bara med som sällskap :D

        

               


WHITE, GOLD AND SILVER

Var på stan med Johanna Persson för någon dag sen(minns inte vilken hah). Vi gick runt och kollade på kläder,skor osv. Hittade en massa fina saker men behärskade mig och köpte inget. Eller...förutom tre ringar. Dom var jättebilliga, kostade 50 kronor samanlagt.

Sen åt vi middag på Frasses. Inget annat var öppet då tyvärr...så det fick bli ett skrovmål där;)
Vi satt och pratade rätt länge. Blandannat om att när vi fyller 18 ska vi dra utomlands en vecka! Kanske till USA! Fan så roligt det skulle vara!:D
Men innan det måste vi hinna med att åka till Stockholm (eller Göteborg) en gång till. Det var så sjukt roligt där.

                  

                  


MÅR LITE BÄTTRE

Asså aj fy fan min hals! Är helt tjock i den och gör ont när jag sväljer. Annars mår jag bättre idag. Är inte lika matt och ont i kroppen. Bara halsen nu som gör ont. Tur att jag inte åkte på feber den här gången utan bara en förkylning.

Idag har jag legat inne på mitt rum och försökt sova men det gick inte så bra. De är ju här och borrar eftersom vi renoverar om badrummet. Och mitt rum ligger bredvid så..det låter en hel del om man säger så.
Dom drog iallafall runt 11 tror jag och då kollade jag på tv och passade på att äta lunch. Två rostade mackor och flera glas juice lyckades jag få ner:D

Nu har jag fått världens huvudverk också, great! Ska ta en alvedon och sedan börja städa rummet. Det ser ut som ett hell här. Skulle också behöva duscha..     
      
      Haha jag tycker jag ser så himla liten ut när jag är osminkad. Knappast som 15 iallafall


ÄR SJUK

Jahapp,då ligger man hemma och är sjuk. Har jätteont i halsen och ont i kroppen. Kollade iallafall febern och jag hade ingen som tur var. 37,3 och det är ingen feber va? Men jag är så matt så orkar knappt göra något.

Satan! Idag är det ju torsdag och det innebär att jag missar både första innebandyträningen och min klipp/färg tid. Och i helgen hade jag massa planer som bara är att stryka. Typiskt..


FÅNGARNA PÅ FORTET

Pratar med min vän Linda på msn just nu,och jaa vår msn konversation har spårat liiite grann. Haha. Kanske lika bra att gå bort från datan ett tag, ska kolla på Fångarna på fortet med familjen! Jag tycker personligen att det är sjukt bra. Ikväll är det ju tpy Idol mot Lets dance eller vad det nu var... Tror det kan bli ritkigt bra. Ska ni också kolla på det?:)

         


SVAR

jossan om BEHÖVER KÖPA LITE GREJOR IDAG:
åh vars har du köpt dom snygga örhängena ifrån?:)
svar: Örhängena kommer från Bik bok!

Nu är jag hemma efter en dag med klassen på Hedlunda. Tänkte ta lite fika nu och kolla på tv:)

     
                                                     Tagen imorse


FÖRSTA SKOLDAGEN IDAG

Fy fan nu har skolan börjat. Orkar inte gå in på detaljer men det känns inte så taggat iallafall. Men det här året kommer jag bara fokusera på att plugga och få bra betyg!

Ikväll har vi haft fysträning i mitt lag på Rödberget. Vi orinterade och det gick rätt bra faktiskt, kan vara för att Rödberget inte är stor skog direkt,haha. På torsagen börjar iallafall innebandyn! Jag taggar! Och ska även klippa mig och färga mitt håret brunt då. Yees:)

    
Vill att det ska vara så här mörkt om inte ännu mörkare!


I CAN NOT STAND MORE

  

     

PB OCH POPCORN

Nu ska jag och mamma sätta oss och kolla på Prison break och äta popcorn. Förtjänar faktiskt att få äta det för jag var ute och sprang några kilometer på Gamlia tidigare idag!
Vi tittar ju på säsong 1 och det är bara några få avsnitt kvar nu. Guud vad spännande det är! Omg,varför har jag aldrig kollat på det här tidigare?

               

Ikväll blir det iallafall att gå och lägga sig riktigt tidigt. Kanske vid halv 11 så jag är pigg imorgon. Tagga skola!!!♥ yäääy

ÅHNEEEEJ

Godmorgon... Har ni några tips på hur man kan utnyttja sista sommarlovsdagen? Hitta på något kul? Stanna inne och dryga hela dagen? Ta självmord? Nej men asså hela dagen kommer jag tänka "IMORGON BÖRJAR SKOLAN NEEEEJ OMGOMG." Kommer inte orka göra något vettigt alls. Fy alltså, vill inte börja skolan. Vill inte gå upp tidigt på morgonen.

Ska iallafall få den här dagen att bli någorlunda bra(fast hurdå??) och börja med att byta om och sätta in linserna. Sen får vi se vart dagen tar mig. Ifall jag inte hör av mig nå mer under dagen så vet ni nog vad som har hänt....jag har brytit ihop totalt :'(

   

   


TEN THINGS ABOUT ME

Har tråkigt så här kommer en liten lista med saker så ni lär känna mig bättre!:)

1. Mitt hela namn är Amanda Elisabeth Saarela.
2. Det bästa jag vet är att resa utomlands, spela innebandy och umgås med vänner.
3. När jag var liten (typ 6,7 år) hade jag en konstig tallang. Jag kunde nämligen säga allting baklänges utan att behöva tänka efter mer än 3 sek. Kunde tex säga snabbt diskmaskin, garageport, utlandsresa eller till och med långa meningar. Hehe förlorade tyvärr den "gåvan" när jag blev äldre..
4. Jag har fobi för trånga utrymmen. Då skriker jag!
5. Jag äääälskar Twilight! Eclipse är bästa filmen ever♥
6. Jag tycker det är sjukt kul att ta kort. Har ingen bra kamera och är inte spec duktig men i still like it
7. När jag blir stor skulle jag vilja jag jobba som mäklare(heh fråga mig inte varför) eller typ fotograf.
8. Ibland när jag smsar/chattar med någon och ska skriva tex. "ska på affären nu" så stannar jag upp och tänker
Affären? heter det så? vafan, vilket stört ord. och så måste jag googla och kolla ifall det finns ett ord som heter så. kan vara med nästan vilka vanliga ord som hellst. Det händer så ofta numera att jag börjar fan bli rädd för mig själv.
9. Ikväll ska jag stanna inne och titta på film hela natten lång!!!!!
10. Nu när jag börjar nian kommer jag att plugga som aldrig förr, typ inte ha någon fritid haha. Vill verkligen ha bra slutbetyg!

        

SHOPPAT

       
                                  Ögonbrynspenna,deo,hårspray från KICKS

     
                              Ögonskugga från Åhléns,armband från Gina tricot

BEHÖVER KÖPA LITE GREJOR IDAG

Som rubriken säger behöver jag köpa lite grejor nu idag, inför skolan. Okej inte pennor,sudd och sådant utan smink, hehe. Har gått osminkad iprincip hela sommarlovet men nu när skolan börjar igen och det blir höst känns det bra att kunna använda smink igen. Så måste köpa bla.ny ögonbrynspenna, hårspray, pinsett och mineralfoundation. Och sedan får jag se hur länge pengarna räcker! Tror jag har en hel del på kortet iallafall. Jag tycker själv det här inte räknas som onödiga saker att köpa så jag tar bort mitt löfte "ingen shopping på 3 veckor". Haha jag suger.
Jusste,måste även boka klipptid!!

Det det här inlägget egentligen skulle gå ut på var: Ha en bra dag,nu sticker jag till stan med min mamma och shoppar!

  

   

HATAR MIN MOBIL!

Jag bokstavligt talat hatar min mobil. Det är ju iförsig inget större fel på den. det går att ringa,smsa,ta kort osv. Men det är en Nokia! Usch, dont like nokia. Och den är ful,störande och..bara tråkig. Hade tidigare en Sony ericsson men den fick tydligen en fuktskada?! Den hade aldrig varit i närheten av vattnet? Så den gick ju sönder så då fick jag mammas mobil som hon hade köpt men inte hade använt än.
Så har släpats omkring med den sen december 2009. På tiden att jag köpter en ny tycker jag! Frågan är bar vilken...några förslag?:)

Har iallafall gjort den lite snyggare(eller blev den fulare?) av att säta några klistermärken jag hittade. Haha kommer ta bort dom snart,var bara less på att den var så svart och tråkig.

         

        

KINAMAT

                  

Har nu ätit kinamat till middag. Supergott! Tog som vanligt friterad kyckling med ris i sötsur sås. Guuud vad mätt jag är! Känns som att jag gått upp typ 10 kg.

Nu cyklar vi iväg hem till Niklas på haga! Ha en bra fredagskväll♥


EN TIDIG FÖDELSEDAGSPRESENT

Jag fyller år den 3 september, men eftersom min farfar bor i Haparanda och inte kunde komma då så fick jag min födelsedagspresent när jag var där och hälsade på! Vi åkte som sagt till Finska sidan till ett shoppingcenter där jag fick välja ut saker för max 600 kr. 
Jag valde en svart tröja med nät på axlarna från H&M. Och SJP NYC parfym. Är jättenöjd med båda sakerna!

           

            


20 AUGUSTI 2010

Godmorgon!
Vaknade klockan 8 imorse av att det levde om sjukt mycket. Vi håller på att renovera om badrummet just nu så det bygger och grejjar där ute. Känns inte så kul att inte ha någon dusch på flera veckor.. Får typ duscha hos farmor och efter träningar på Nolia osv. Fast man ska inte klaga för det kommer bli så jävla snyggt när det är klart!

Igårkväll på Bikbok kunde jag inte hålla mig ifrån att shoppa. Det var ju så mycket rea så jag kunde inte låta bli. Fast det blev bara två örhängen, inget dyrt alls. Det var typ en tröstshopping för att sommarlovet snart är slut..eller något sånt.

                     


HAR SETT BLONDINBELLA IKVÄLL(A)

Hela dagen har jag varit med Johanna Nyman och nu ikväll så åkte jag in till stan med Johanna Persson. På Bikbok hände det ju nämligen grejjor ikväll. Blondinbella var där,några andra bloggare som jag aldrig hört talas om, någon kille som sjöng, och så var det rea på nästan alla kläder. Det var faktiskt riktigt mycket folk och kul var det! Blev bla. sminkade av en sminkös. Snyggt blev det!
Haha tog också en idolbild med Bella;) Har knappt läst hennes blogg men varför inte!

Och det bästa av allt var att när man gick ut fick man "goodie bags" att ta med hem.
det var egentligen inte tänkt att jag skulle dit ikväll,hade inte anmält mig. Utan jag tog Johanna Nymans plats ikväll (hon hade match) och för att jag skulle få det var jag tvungen att ge min påse till henne,haha. Så jag och Johanna Persson delade på hennes!

        
                                     Veckorevyn, dust it, rosa nagellack, trosor

GÄSTBLOGGNING

Heeeeej:D Nu är det Johanna som skriver!
jag och amanda sitter och kollar på Harry Potter, vet inte varför, det blev något ryck:D

Jag har längtat efter henne mycket, eftersom hon har varit borta så nu får jag äntligen vara med henne:D!

Men jag vet inte vad jag ska skriva nu(A) vi ska nog kolla på filmen.. Ni får ngr bilder (Y)


Happy!!:D
Ni får kolla in min blogg också om ni vill (A) www.johannanyman.devote.se

CHIO!

PICS FROM HAPARANDA

Hej! Nu har jag sovit jäääättelänge och är pigg,så kan skriva lite kort nu om resan och lägga in lite bilder!

Jag och min lillebror tog bussen dit till Haparanda på söndagen klockan 12. Kan säga att det var bland det drygaste jag varit med om. Sitta stilla på samma ställe i 7 timmar och inte ha något att göra, fy fan. Vi överlevde resan med att typ lyssna på musik,sova,äta.
När vi kom fram så gick vi hem till farfars och hans frus lägenhet och bara tog det lugnt. Jag somnade klockan 9,haha.

måndagen gick vi till IKEA(de bodde ca 200 m ifrån) och åt frukost. Kostade endast 10 kr per person och då ingick det två småmackor,pålägg och hur många glas cola man ville! Sedan gick vi och tittade runt där på möbler och sånt.
Efter det åkte vi till deras stuga i Finland.

Tisdagen såg ut ungefär som måndagsmorgonen. Vi käkade frukost på IKEA och sen kollade vi runt lite där. Och sen köpte vi en jättegos mjukglass för 5 kr. Varför är det så billigt just där?! Deras varmkorv kostade bara 3 kr tillexempel...
Sedan så gick vi till Finland. Det tog ungefär 10 minuter, vi gick förbi riksgränsen som delar Sverige och Finland..
Finska shoppingcentret var faktiskt jättebra! Det var en stor bygnad med flera våningar och bra affärer. Jag hittade massa snyggt,men eftersom jag lovat mig själv att inte köpa något så lät jag bli. Fast jag fick iallafall välja min födelsedagspresent!! De kan inte komma på min födelsedag så jag fick den där borta istället. Så jag fick välja ut saker som jag ville ha för max 600 kr. Riktigt nice!

onsdagen blev det hemfärd igen. Bussresan var nästan drygare denna gång. Det var så jäkla härligt när vi var hemma i Umeå igen och man fick stiga ut. Guuud ska aldrig åka buss igen,haha.

   
                                      Lunch innan vi hoppade på bussen...

    

    

    
                                                  Packar upp...

    

    

     

     

     

    
                                                    Vad tror ni att det är?;)

    
                          Vi blev litte uttråkade så tog typ 100 sånna här bilder(y)

      

HEMMA

Hej,är hemma nu igen. Men är så trött att jag inte orkar skriva. Så vi hörs imorgon istället med bilder också!♥

MOT HAPPARANDA!

Nu skjussar pappa oss till bussen som ska ta oss till Happaranda! Vi blir borta 3 nätter, så kommer alltså hem på onsdagen. Tar med mig kameran dit så lägger in massa härliga bilder när vi är hemma igen.
Ha det bra så länge! Puss♥


IDAG BÄR DET AV

Godmorgon! Idag bär det av till Happaranda. Jag och min brorsa ska ta bussen dit för att hälsa på farfar som har flyttat dit. Tror det kommer blir riktigt kul faktiskt,förutsom bussresan...den tar 7 timmar. Taggat!! Aja får väll försöka sova få och lyssna på musik osv.
Har skrivit en packningslista så ska börja packa nu. Vi hörs lite senare!
                 

NU ÄR DET DAGS ATT BÖRJA SPARA!

Känner att det är dags att börja spara mina pengar nu. Inge mer shopping på 3 veckor. Fast jag behöver ju iförsig köpa lite grejor innan skolan börjar.. Men ska bara köpa viktiga saker som jag måste ha.
Håller iallafall på att spara till en jävla massa(dyra) saker. Tur att jag fyller år snart då! Det här är saker jag vill ha: Ny mobil, systemkamera, rosa hörlurar, platt tv, tv bänk. Haha vadå bortskämd? Nej men lär ju inte kunna köpa allt på en gång ju. Viktigast i mitt liv är nu en ny mobil. Har släpats omkring med mammas nokia i några månader nu. Så en mobil står överst på önskelistan!

Aja,till det jag egentligen skulle skriva. Det här köpte jag på stan förra veckan:

               
                                                Hudkräm från Åhléns
             
                
                                                    T-shirt från JC

Är nöjd med båda inköpen! Hudkrämen är riktigt bra och skön. T-shirten sitter jättesnyggt på. Synd bara att jag inte kunnat använda den eftersom jag råkade spilla kakao över hela den,men nu är den tvättad och redo att användas♥


BILDER FRÅN IDAG

Hej! Har haft en ashärlig dag i mormor och morfars stuga. Vi har badat,solat,ätit gott och bara haft det trevligt. Här är lite bilder jag tog. Har inte direkt någon bra kamera(skulle så gärna vilja ha en systemkamera),men bilderna vart faktiskt riktigt härliga tycker jag!

   

   

   

   

   

   


TILL STUGAN

Hej! Nu ska vi åka till stugan över dagen. Kommer hem ikväll så vi hörs då istället!♥

JÄVLA KAMERAAA

Det går tyvärr inte att ladda in bilder till datorn just nu,det är något fel på min kamera. Så vi får höras imorgon igen med bilder=) Nu ska jag draaa. Ha en bra fredagskväll!♥

Haha hittade massa gamla ego bilder från typ några år tillbaka. Hahah usch
   

    

  



JÄTTEHÄRLIG DAG

Hej! Vi har haft en jättehärlig dag! Åkte till en liten mysig sandstrand och badade,solade,läste bra tidningar,fikade massa gott osv. Riktigt härligt var det och superbra väder. Glömde tyvärr min kamera hemma men har lite andra bilder att lägga in. Kan lägga in dom senare för nu måste jag duscha och sen käka middag. Puss på er♥

FAR UT

Nu ska jag bara torka håret sen sticker jag ut ett tag! Vi hörs väll ikväll,puss♥


GODMORGON

Godmorgon!

Idag har jag inga som hellst planer vad som händer idag. Får se vad som händer helt enkelt. En sak som är säkert är att jag behöver tvätta håret. Det ser ut som ett jävla fågelbo. Så det ska jag göra alldeles strax. Sen har mamma nån gång lovat mig en mjukglass på stan och typ gå runt i affärer men jag vette fan om jag orkar.  Känns som att jag bokstavligen talat bott på stan den senaste veckan. Har varit där 3 eller 4 gånger tror jag. Börjar lessna lite på Umeås stad haha! 
Vad ska ni göra idag då?=)


HEJ

Hej! Johanna tog bussen hem för en timma sedan och nu sitter jag och lyssnar på musik.

Hemma hos mig idag bakade vi först kladdkaka,kan säga att den vart galet kladdig! Men god! Och sen chillade vi bara ett tag och hade det allmänt kul bara. Vill inte skriva vad vi gjorde sen för det är piiinsamt. Men kan säga att det har att göra med en sak från serien Vänner. Asså vi tittade inte på det utan vi gjorde lixom en grej därifrån. Det går inte att förklara spec bra. Hoppas hon inte skriver det nu på sin blogg vad det var haha! Det var iallafall sjuuukt kul och vi skrattade som fan haha:) Har det faktiskt på film men vill hellst inte lägga in det här tack.

Min dag har iallafall varit riktigt bra. Hoppas er har varit det! Pusshej

(btw,kan lägga in bild på shoppingen senare. Tröjan jag köpte ligger i tvättkorgen. Råkade spilla kakao över hela mig när vi bakade,haha som vi garvade)


AWESOME DAY

Hejsan! Nu har vi precis kommit hem. Först käkade vi lunch på kinaresturang,asgott! Sen gick vi runt och kollade i affärer. Hittade en snygg tröja och en hudkräm. Kan lägga in bilder senare. Nu är vi iallfall hemma hos mig. Vi tänker baka kladdkaka och sen typ käka middag. Aja vi hörs ikväll,puss:)










STAN IDAG

Hej! Snart sätter jag mig på cykeln och cyklar iväg till stan. Ska möta Johanna vid Eurasia klockan 12..Kom på att det är en del nödvändiga saker jag måste köpa. Bla. hudkräm,hårborste och en ny parfym! Så kommer nog köpa det där borta.

Ha en bra dag allesammans♥

     

ETT SVÅRT BESLUT

Har inget att göra nu så tänkte sätta mig på mitt rum och kolla på film. Frågan är bara vilken? Har 2 stycken att välja bland. Eller en utav dom är en hel säsong men jaja...
Nyckeln till frihet eller Prisonbreak säsong 1?

Har hört att Nyckeln till frihet är hur bra som hellst. Fast det är ju en fängelsefilm och jag gillar inte direkt sånna,men den kan ju vara bra ändå.
Prisonbreak har jag faktiskt aldrig följt på tv. Min mamma och några som jag känner säger att det är asbra så...Fast det verkar som att man verkligen måste tänka och följa med när man tittar på den. Är inte direkt bra på det,haha. Fick iallfall låna den utav min moster men har helt glömt bort det,så den har bara legat och skräpat i ett skåp.

Så,vad tycker ni mina kära läsare? Orkar jag börja se PB? Är den verkligen sååå bra?

Upp till er nu alltså! Hjälp mig med mitt jävligt tuffa beslut om vilken film jag ska se denna tisdagskväll.

     

BLABLABLA

Hellu

Smsar med Johanna p nu och vi bestämde att hitta på något imorgon! Vi ska träffas klockan 12 utanför Eurasia och käka lunch där. Deras buffé är ju så jävla god och billig! Kostar endast 95 kr att äta + får man läsk då.
Sen får vi se vad vi hittar på. Kanske går runt och kollar i butiker(ska inte köpa något isf! lovar!) eller så gör vi något annat. Ifall det är bra väder kan man ju sätta sig nere vid vattnet och chilla. Galet mys! Aja vi får se...

       

Gammal bild på oss..Hur gammal kan man varit? 13 kanske?:)

AWESOME

Idag fick jag med mig hem lite smått och gott. 3 stycken blommor och en rosa pläd. Saker som behövdes helt enkelt.

    

    

Har ingen bild på pläden..men har iallafall lagt den över min fula fåtölj så man slipper se den. Längtar tills jag kan köpa en ny!! Har hittat en mörkgrå jag gillar, då beror det ju bara på ifall mamma och pappa är villiga att betala den haha:)
När hela rummet är klart så kommer jag ju lägga in bilder då. Åh det kommer bli så galet snyggt..hoppas jag♥

GODMORGON!

Godmorgon allihopen

Vad händer idag då? Själv ska jag kanske följa med mamma till stan. Måste köpa lite grejor till mitt rum. Och eftersom vädret inte är speciellt bra så passar det ju bra till att gå på stan!

Nu ligger jag iaf i sängen med min laptop på magen och lyssnar på musik. Lovley. Får se ifall jag någonsin kommer kunna ta mig upp här haha. Är alltid så seg på morgonen!!


SPRUNGIT

Har varit ute och sprungit några kilometer med min mamma. Det gick faktiskt riktigt bra! Så tänker belöna mig med något gott..ska kolla om vi har glass hemma.:)

Smsar iaf med Johanna P just nu och vi försöker hitta någon kväll som hon kan sova över här, men det går inte så bra. Båda är upptagna när den andre kan,haha. Så vi ska typ ta det när jag kommer hem från Happaranda. Ska dit på söndag med min lillebror för att hälsa på min farfar som har flyttat dit. Så vi ska stanna där 2 eller 3 nätter och kommer hem någon gång i mitten av nästa vecka. Ska faktiskt bli riktigt mysigt! Hoppas det blir bra väder då så att vi far till någon strand och bada!
Så ja..det lutar åt att vi tar det efter det..om vi hinner. Skolan börjar ju typ nästan då. OMG. Paniiiiiik.
Jusste,måste hinna färga håret mörkbrunt innan skolstarten. Har ju haft det blont nu under våren/sommaren men nu känner jag att det är dags att bli brunnet igen!!!

   

   

MY ROOM

Hej! Har varit borta hela dagen och köpt nya grejjor till mitt rum. Håller ju på att renovera om det och hittils är det riktigt snyggt! Är inte helt klar än..måste köpas en ny tv,tvbänk,fåtölj,skrivbordsstol,pall,gardiner,blommor,och säkert en massa småsaker. Men jag kan säga att det är en riktig skillnad jämfört hur det var förut!

Kommer att lägga in bild när rummet är helt klart men ni kan få en liten smygtitt hur det ser ut just nu:






Det gick inte att få det så bra på bild,det är faktiskt mycket snyggare i verkligenheten. =)


SORRY

Hej och förlåt för usel uppdatering. Var med Johanna hela kvällen igår och sen sov hon över här och har inte haft tid med dator förrän nu..Vi har sett på Desperate housewives iprincip hela dagen,haha. Har egentligen inget vettigt att skriva. Ska äta hamburgare till middag för tredje gången denna vecka och sen ikväll blir det nog bara att ta det lugnt. Känner mig bara så trött och sliten. Aja vi får höras senare då jag har något att skriva om! Pusshej

    

         En sjukt god smoothie/fruktdrink jag gjorde för någon dag sedan

BÄTNES

Nu drar jag,mamma,Alex och några kompisar till Bätnes(stavning?) Det kommer bli riktigt nice!

 

 

DHW

Hejsan

Nu tänkte jag sätta mig och kolla på Desperate housewives säsong 5! Fast jag vet inte om jag våga kolla själv är så jäkla rädd för Dave,haha. Får ropa på mamma eller ngt 
Vad gör ni själv denna fredagskväll?=)

 

SHOPPING

Hej där! Det blev bara en snabbis på stan med mamma.
När jag cyklade dit och nästan var framme så kom jag på att jag glömt mobilen! Smarrrrt. Så fick gå runt hela stan flera varv innan jag tillslut hittade henne. Haha i detta läge var det tur att man bor i en sån liten stad som Umeå, för det tog inte allt för lång tid.
Sen såg att jag bara hade kvar 100 kronor på kortet. Vafan?! Jag fick ju barnbidraget nyss. Vad har jag handlat som vart så dyrt? Har ju iförsig köpt ett rätt dyrt läppstift och lite småsaker då och då. Men ändå? Har verkligen 1000 kronor gått bort på bara några dagar?
Hursomhellst så blev det bara en t-shirt och en kofta jag köpte. Mamma betalade koftan:] Och sedan satt vi ute och åt en glamourös lunch som bestod av två cheesburgare.

  

  

Och så köpte jag en tidning på hps som jag ska läsa nu på baksidan♥

6 JULI 2010

Godmorgon!

Vad händer idag då? Själv tror jag att jag ska åka in till stan med mamma. Hon ville hitta nytt till garderoben så då kan jag lika gärna följa med. Kanske hittar något till mig själv också,hehe..
Aja ska käka frukost nu. Vi hörs nog innan jag åker. Pusspuss:)

UT OCH SPRINGA





Nu ska jag vara hurtig och fara ut och springa! Wish me luck (y)


...

Dagen har varit riktigt härlig idag. For som sagt bort till Nydala och badade och solade. Sjukt härligt var det! Åkte hem någon gång vid halv 5 för då började det blåsa som fan.
Nu ska jag snart käka middag och ikväll blir det kanske att hitta på något med Johanna.
Har bildbrist så här kommer några bilder från när jag följde med min familj till något ställe och fikade. Det var för några veckor sedan...

    
    
     

   

    

    

    

   

ITS GONNA BE A AWESOME DAY

Hallå där! Nu sticker vi iväg och  badar på Nydala. Den här dagen kommer bli ashärlig känner jag på mig:D
Vi hörs♥




Me and my big sunglasses

4 AUGUSTI 2010

Godmorgon!

Har nyss ätit frukost och nu sitter jag och lyssnar på musik. Ska snart börja göra mig klar..men till vad vet jag inte.  Vad KAN man göra? Har stor lust att gå på bio eftersom jag har ett bio kort där man bara behöver betala halva priset. Men vilken film kan man se? Och vem ska jag gå med? Big problemes...
Jag längtar asmycket tills nästa vecka för då blir det troligen så att me and my family åker på någon liten resa någonstanns. Först var det tänkt till Gotland, sedan ändrade dom sig till typ höga kusten och nu lutar det åt Piteå. Haha för mig spelar det ingen roll bara vi åker någonstanns. Är så jäkla less på Umeå.

Ska sätta in linserna och ta på mig kläder nu. Ciao!


SER FILM

Hejsan,nu sitter jag i mitt rum och kollar på film. Johanna drog nyss,hon var här en snabbis och lämnade lite grejor som jag glömde hos henne.
Ska typ sova snart för jag är så sjukt trött och seg. Inte bra det..Så det blir en tidig kväll för mig. Okej,ovärt inlägg men jaja:)

     


GICK PÅ STAN IDAG!

Hello

Idag har jag och Johanna nyman gått omkring på stan. Först åt vi på donken och sedan gick vi runt och kollade lite i affärer. Jag köpte en ny mascara,svarta tunna tights och rakhyvel. Känns inte så värt att lägga in bilder på det,det var ju inte så roliga saker direkt..Men nödvändiga!
Sedan gick vi tillbaka till donken och tog varsin jordgubbspaj. Dom är ju så sjukt goda! Och efter det blev vi less och for hem till henne. Hehe Johanna gjorde en assöt frisyr på mig. En rosett:D Fast den var finare irl än på bild men aja!


DESPERATE HOUSEWIVES

Hej bloggen!

Nu sitter jag i min sköna fåtölj och tittar på DH samtidigt som jag äter rostade mackor. Sjukast gott! Enda sedan tidigare idag då jag såg på en blogg att hon kollade på DH har jag också vart sugen på se det haha. Och det passar ju bra eftersom det var ett tag sen jag kollade på det. Taggar till hösten då det börjar igen! Det var ju så himla spännande det sista avsnittet! Och nu är ju Paul Young tillbaks också,usch.. Hatar han. Varför kom han tillbakaaa? Nu kommer det bara bli massa problem. Fast det lär nog bli galet spännande också. Med tanke på det där med barnen som blev utbytta. Har jag ingen som hellst aning om vilka barn det kan ha varit. Vilka tror ni?
Ok nu ska jag sluta babbla om detta. Ha det bra pusspuss♥

  

HEMMA

Hej alla snyggingar

Idag for min familj,Jennifers familj, och Niklas familj till bettnes. Det var riktigt nice förutom att det blev ASKALLT efter ett tag. Inte så kul att sitta på filten och frysa sönderrr. Men det vart bara så mot slutet så då drog vi hem. I vattnet var det iallafall varmt.
Kom just hem och nu ska jag käka middag. Ikväll kunde inte Johanna Persson komma hit och sova här för hon var tvungen att jobba hela dagen imorgon också.. Så vi ska ta det någon annan gång istället:) Så ikväll ska jag hem till Johanna nyman och typ hjälpa henne sitta barnvakt hehe..men det blir säkert skoj!


NU BLIR DET BEACHEN

Nu sticker vi till stranden! Have a nice day♥


NU SKA JAG SE PÅ VÄNNER

Efter en lååång dag kan jag nu lägga mig i sängen och se på min älskade serie Vänner. Så har mina kvällar sett ut ett bra tag den senaste tiden!

Imorgon hoppas väll vi alla på lika bra väder som det varit idag(om inte bättre) så att man kan fara till någon strand och bada! Har väldigt stor lust att göra det iallafall. Och tydligen ska det bli rätt bra väder imorgon. Fast vem litar på vädret längre? Dom har ju sagt att det skulle varit soligt osv och så har det bara varit regn regn och åter regn. Aja man kan ju inte mer än hoppas att det blir soligt imorgon:)
Och senare på kvällen kanske Johanna P kommer hit och sover över här. Fast det är inte säkert för hon skulle kuvertera för moderaterna inför valet, runt 127000 kuvert ska de trycka papper i och klistra igen. Haha jag fattar ingenting förutom att hon och några ska sätta i papper i 127000 kuvert. Och det skulle hon tydligen göra hela dagen så vi får se hur lång tid det tar. Om det inte tar allt för lånt tid kommer hon hiit!

Nu ska jag iallafall se Vänner säsong 8(den allra bästa) och kolla ifall vi har något gott att äta. Puss♥

    

     


1 AUGUSTI 2010

Hej! Har varit och kollat på fotboll idag. Min kompis Niklas lag var i A final i Umeå fotbollsfestival så vi drog dit och kollade på matchen. De mötte ett lag från Ryssland, och matchen var riktigt jämn. Det blev inga mål så då blev det förlängning och inte mål då heller så då vart det straffar. Och Niklas lag vaaaaann! Grattis till Ifk umeå:)
En rätt så cool sak var att killen som vann Robinson Karibien  satt bredvid oss. Hans heter han visst. Hehe tyckte det var rätt coolt!

    

Nu blir det pizza till middag. Puss!


RSS 2.0