VALBORG:D

Tjatja! Sitter hemma hos Johanna på Carlshöjd just nu. Vi har varit ute och snackat,käkat middag,fikat kladdkaka, och nu sitter vi på övervåningen och bara chillar. Snart ska vi typ dra uuuuut=)
Har sjukt ont i halsen*vill inte bli sjuk* men aja har inget mer att säga nu,puss

29 APRIL 2010

Hellu! Började klockan 8 idag och slutade kockan 1. Då tog vi bussen in till stan och åt på Starz. Sen gick jag hem från stan och gjorde lite plugg. Och nu sitter jag här och bara tråkar sönder. Det är ju basdåligt väder ute också. Jag vill ha sol!! Inte sånt här skitväder. Jag lovar det kommer börja snöa också.
Ok,det här inlägget var helt ovärt. Är bara trött och sur nu.

Imorgon fyller iallafall min bästavän Johanna år! Så grattis till henne!♥ Och så är det ju valborg. Då ska jag till Johanna Persson på Carlshöjd, det blir säkert nice. Aja puss hej

 


28 APRIL 2010

          
Ny kofta, från gina tricot. Älskar färgen! Fast den är mycket mer rosa och snyggare irl.


Har bara tagit det lugnt och sett på tv och suttit vid datorn hela eftermiddagen. Orkar seriöst inte göra något annat,hehe. Är det något bra på tv ikväll måntroo? Annars får jag he på någon bra film.
Imorgon ska jag vara på dagiset klockan 8. Slutar runt 1 tror jag, och då ska jag in till stan och äta lunch med Ebba.
Vi höres,puss


HAR RAST...

HEJ! Nu har jag rast i 45 minuter så sitter vid datorn och kollar in bloggar och så. Dagen har varit jättekul! Är inte alls lika trött som igår, kan ju bero på att jag fick sova 2 timmar längre idag;D
Ska hem om cirka 2 timmar... Får se vad jag gör då. Blir väll att typ ligga framför tvn och slappaa. Man orkar inte göra så mycket annat när man kommer hem härifrån.
Hah,det har tagit 40 minuter att skriva det här korta inlägget!  För jag håller på och kollar massa andra saker medans. Men nu måste jag tillbaka till småbarnen,puss♥

ÄNNU EN TV KVÄLL...

Sitter i mitt rum och kollar på Ugly Betty nu. Är sugen på godis..eller chips..eller tårta. Haha ja vad fan som hellst! Men jag är ätit så himla mycket onyttigt på senaste tiden så nu får det vara nog tycker jag. Tur att jag iallafall har börjat springa några gånger i veckan. Måste hålla i det och inte ge upp, vill inte få sämst kondis sen när innebandyn börjar efter sommaren. Okej jag har sämst kondis nu typ, så vill få bättre.

Om en halvtimma börjar ju DH. Och det taggar jag! Bästa programet ever. Näst efter Vänner då;) Och sen får jag se om jag orkar se på Cougar Town. Kommer säkert somna innan.
Yes imorgon börjar jag klockan 9! Jag älskar sovmorgnar!

                 

          


27 APRIL 2010

Hej bloggen! Idag har jag varit så satans trött att det inte är sant. Började klockan 7 idag, och var tvungen att gå upp kvart i 6. Är inte van att gå upp så tidigt så det var jobbigt. Men dagen har ändå gått snabbt, tog bussen hem från dagiset klockan 1, och sen dess har jag bara legat i soffan och halvsovit. Gu så skönt! Men imorgon tror jag att jag iallafall får sovmorgon:D
Nu ska jag och min familj fara till min morbror och fira han som fyller år. Puss♥

                

TV KVÄLL

Gud vad trött man blir av att vara på dagis hela dagen! Kommer vara helt död efter den här veckan. Aja, ska inte klaga! Mycket bättre än att vara i skolan iallafall.
Ikväll ska jag se på först Top Model och sen Svenska Hollywoodfruar. ♥

                

                      


PÅ DAGISET...

Hejhej! Nu är jag här på dagiset,men har rast i 45 minuter så fick sätta mig vid datorn. Det har varit jättekul faktiskt, och alla barn är sjukt söta och roliga. Har hunnit med att leka massa med dom, och läst böcker för dom. Om ungefär 3 timmar så tar jag bussen hem igen... Då är det bara att börja plugga en massa. Så det blir en rätt dryg dag idag men äsch, det känns ändå som att man har rast hela tiden här för det är inte direkt så jätte ansträngande;p
Nu ska jag dra, ha en bra dag!

26 APRIL 2010

Godmorgon! Idag så ska jag som sagt åka till ett dagis och praoa där. Vet inte riktigt vad jag kommer få göra, men det blir väll leka med dom,läsa, spela spel och sånt. Jag slutar runt 3 tror jag och då ska jag hem och plugga. Har en massa plugg att göra:( Och senare idag ska jag nog fara ut och springa. Ska försöka göra det minst 2 gånger i veckan, och sen när jag fått lite bättre kondition ska jag springa 3 gånger i veckan!
Nu måste jag springa iväg till bussen, hörs senare idag. Puss!

                  

NECKLACE

         
                  Det här halsbandet köpte jag igår. Kommer från glitter och kostade 70 kronor.

Just nu ligger jag i min säng och kollar på tv. Är jättetrött så kommer somna när som hellst...
Den här veckan i skolan kommer bli grymt skön för vi har prao. Jag ska praoa på ett dagis där min moster jobbar. Lär vara ganska så trött när jag kommer hem vaje dag! Tänk att springa runt och leka med massa småbarn hela tiden;) Äsch,det blir säkert kul. Och nästa vecka har vi temavecka, och sen är det bara 4 vanliga skolveckor kvar innan sommarlov.♥

I´M BACK!

Tja allihopa! Nu känner jag mig redo att börja blogga igen!
Tog som sagt en liten paus från att skriva på bloggen,men precis just nu så kände jag mig sugen att skriva av mig lite. Så nu ska jag försöka hålla i det här och uppdatera iallafall minst 1 gång om dagen. Så får vi se hur länge det håller hehe...
Johanna har gjort en ny design till mig som ni ser. Tycker den var riktigt söt:D Hade ju en svart tråkig förut så ville ha en ljusare, så då frågade jag henne om hon kunde göra en åt mig,då fixade hon det på nolltid.

Igårkväll så var jag med Johanna Nyman och sov över hos henne. Vi såg på massa filmer och annat skoj. Och innan det hade vi gått till konsum och köpt chips,godis,massa dricka och nutella. Gött som fan!

Just nu sitter jag och drömmer mig bort till Turkiet. Bara 52 dagar kvar...♥

          


BLOGGPAUS

Hej! Jag tror inte att jag orkar skriva något på ett tag. Så jag tar en bloggpaus. Får se om det blir bara några dagar eller nån månad. Jag kommer säkert glömma av mig och skriva imorgon igen haha. Nej men jag har har inte tid och lust för bloggen nu. Svarar på kommentarerna om några dar. Ha det bra så länge!


9 APRIL 2010

Hej! Har inte haft tiden att skriva något idag, så kan skriva lite nu snabbt...
Idag så gick jag på stan med Johanna Nyman. Jag köpte ingenting för jag måste spara. Och sen så fikade vi på NK. När vi hade gått runt ett tag tog vi bussen hem till Rödäng och vi var hemma hos Johanna ett tag.
Sen klockan 6 ikväll hade jag innebandymatch. Eller det var cupmatch..mot Moälven, vi förlorade med 4-0:(

Håller seriöst på att somna nu. Ska lägga mig i sängen och somna framför tvn. Godnatt♥

                
                                                     Sweet bild! Johanna köpte ett rött läppstift på stan

                 


8 APRIL 2010

Hej på dig!Idag så har Niklas vart här så har inte suttit vid datorn något förrän nu. Vaknade klockan 9 imorse. Riktigt duktigt av mig tycker jag. Måste börja vakna lite tidigare nu när lovet snart är slut...
Har inte ont i mitt knä idag så ska fara ut och springa om någon timma. Har inte tränat på flera veckor sä det känns nödvändigt. Fast det är ju bajsväder ute just nu så det lär vara ganska slaskigt. Vet inte riktigt vart jag ska springa någonstanns...

                
                                                            tagen för någon dag sen

SITTER OCH PLUGGAR SO...

Något konstigt hände med mitt knä idag. Det var när jag och Johanna var ute och gick promenad med hennes hund. Jag ramlade och råkade typ knäcka till knäet eller nånting. Har jätteont nu i det och det känns när jag går. Ajaj! Så det blev ingen innebandyträning för mig ikväll. Hoppas det går över snar för jag har cup i helgen!

Nu sitter jag vid mit skrivbord och gör ett SO arbete. Vi ska skriva ett brev och låtsas att man lever på 1790 i Amerika. SJUKT TRÅKIGT!




HOS JOHANNA PÅ CARLSHÖJD

TJA! Sitter hemma hos Johanna på carlshöjd... Fick skjuss av pappa hem till henne igår vid 7. Vi bakade kladdkaka,såg på desperatehousewives och gjorde packningslista till stockholm(A)
Johanna tvingade upp mig klockan halv 10 och sen åt vi frukost och nu sitter vi är och chillar. Snart ska vi fara och sola..
PUSS♥

KÖPT IDAG:

                    
                                        Gladiatorsandaler från åhléns

                     
                                  Vita solglasögon från ginatricot & en ring från glitter

Hittade även en jättesnygg bikini på H&M men fick lite beslutsångest ifall jag skulle köpa den eller inte. Så jag lät bli men ska kanske köpa den nästa gång jag far till stan!

STAN MED JOHANNA







Godmorgon! Ska snart ta bussen och möta upp Johanna på stan. Vi måste fara tidigt för hon behövde fara hem redan klockan 2. På stan ska jag försöka hitta en bikini,skor,och ett par jeansshorts. Och som vanligt käkar vi på subway;)
Vi hörs när jag är hemma igen,puss♥

NYFÄRGAT HÅR

TJA! Har inte hunnit blogga på senaste tiden. Igår var jag i stugan och idag har jag färgat håret. Mörkbrunt. Skulle kunnat ha haft i färgen lite längre men det blev ändå bra. Det var en toning jag gjorde som kommer hålla rätt så länge får jag hoppas. Förra gången jag färgade det så höll det i knappt en månad!

Kan lägga in bild på hur resultatet blev:






Nu ska vi fara och äta middag hos min farfar och ikväll blir det innebandyträning. Puss&kram


TILL STUGAN

Tja! Nu ska vi fara till min mormor och morfars stuga. Vi ska sova över där en natt så kommer hem imorgon på eftermiddagen. Ska packa lite nu vad jag ska ha med mig och sen ska vi fara. Har med mig hörlurar och min ipod att ha i bilen:)
Ha det bra,hörs imorgon!





DUMPA HONOM!

Hejhej! Jag och mamma håller på att se på filmen Dumpa honom! just nu. Har inte hunnit så långt men den är rätt så bra hittils. Nu ska jag ta något att fika, är riktigt hungrig. 

                          

HEJ JAG ÄLSKAR SERIEN VÄNNER

Ligger i sängen och kollar på gamla vänner avsnitt. Har ju sett klart från säsong 1-9, så börjar om från första säsongen igen. Så bra! Men snart ska jag köpa säsong 10,den sista. Men tydligen är den inte lika bra som alla de andra. Eller jag har bara hört några som sagt det, men måste ju såklart köpa den endå.
Ska kolla om vi har något gott hemma nu. Är sugen på coca cola. Har vart det hela dagen! ...

      plus 9

FÖRTSA APRIL - STAN MED MAMMA

Tja! Idag är det första april och min första dag på påsklovet! Den tillbringades på stan med min mamma. Jag mötte upp henne klockan 12 och så gick vi och åt lunch på Starz. Gött! Och sen gick vi runt och kollade i olika butiker. Jag var ute efter att köpa hårfärg men köpte två till saker också;)


                   
                                    Mjukiströja från Bikbok

                    
                                   Mineralfoundasion från kicks

                    
                                              Mörkbrun hårfärg

Nu ska jag städa rummet,vi hörs!


RSS 2.0