31 JANUARI

sista januari idag... då är det ca 4 månader kvar till sommarlov och stockholm! vi kommer att åka dit på morgonen på skolavslutningsdagen så jag missar skolavslutningen i år igen(A) missade förra årets för då var vi i cypern...
idag har jag iallafall spelat innebandymatch mot ersboda. det vart 3-3. det gick bra för mig i första perioden men i andra så blev jag så jävla trött. måste träna upp min kondis.

har inte nå mer o skriva, hare bra!
                     
                      

MATCH!

sitter och käkar på ett äpple och har innebandymatch med 93/94 laget snart! inte spec taggad, är så himmla trött men jag kommer nog bli det snart får jag hoppas=)
ska sticka nu, hejdå

                 


HÅLTIMMA


har håltimma i tre timmar! SOn blev innställd och vi har egentligen hål i en och en halv timma idag, så då blev det tre timmar=)
har väldigt ont i huvudet så passade jag på att fara hem och vila lite och ta en huvudvärkstablett. vi har ändå bara kvar 2 lektioner så det är tur det.
Slutar klockan 20 över 2 idag! Får se om jag ska fara på 93/94 träningen idag eftersom jag var sjuk igår... är lite snuvig men inte spec ont i halsen så jag tror jag far.
Nu ska jag käka lite  lunch och sen se på Vänner säsong 9 som vi köpte nyss.♥

 

                    


26 JANUARI - SJUK:(

När jag vaknade upp imorse så mådde jag hur dåligt som hellst. jätteont i huvudet, ont i halsen osv. men kollade nyss och såg att jag inte hade någon feber iallafall! så jag går till skolan imorgon.
har ingen matlust alls så jag äter ingen frukost eller lunch. men jag måste försöka äta typ en frukt iallafall. nu ska jag försöka sova lite till. hejdå♥


håller på att räkna matte men jag har så jävla ont i huvudet att jag inte kan konsentrera mig! ska försöka sova ett tag... hade egentligen inget vettigt att skriva...


26 JANUARI

hejsanhejsan! håller på att plugga matte nu. vi håller på med procent. jobbar på blå linje nu i matteboken (en lättare linje, brukar annars ta röd) för jag tycker procent och sånt är ganska svårt. men det börjar gå lite bättre nu!
om ca en timma far jag och johanna och käkar pizza. mums.♥ och senare ikväll får jag se vad jag hittar på.


                     
idag har jag på mig en ny t-shirt från Monki som jag köpte i helgen. den kostade bara 40 spänn så jag köpte en vit också!

25 JANUARI

hej! om ett tag ska jag fara och kolla på en bärbar dator. hittade en som verkade asbra igår, men den kostade 6000kr så då måste jag betala 2000 själv...+att jag typ måste köpa en ny mobil,och ha mkt pengar till sthlm. så jag får se hur jag gör!
ikväll blir det iallafall innebandyträning=) och lite matteplugg. hejdå kram♥

               

min kamera är borta, så jag kan bara ta bilder med webbkameran:´(


STOCKHOLM MED JOHANNA

yesyesyes! nu är det bestämd! jag,johanna persson+våra mammor ska till stokholm i början på juni:D fan vad jag taggar! vi ska shoppa,gå på grönan,äta på resturang och bara ha det härligt.♥

ska ta med mig 4000 kr minst så nu måste jag börja spara pengar...

                         


DATOR

ska fara iväg nu och köpa en bärbar dator till mig:D hittade lite saker igår på stan menn jag lägger in bilder sen. puss

STAN

sticker på stan nu! är hemma igen kanske vid 3,halv 4 någon gång. lägger in bilder på vad jag köpt då. BYE


21 JANUARI

hejdär! väldigt lugn dag idag. hade bara matte,so,svenska och engelska. På svenskan hade vi som ett test. det var om ordspråk eller vad fan det nu heter. tror det gick bra iallafall=)

efter skolan så fikade jag och fick sen skjuss till vildmannahallen och tränade innebandy. och nu sitter jag här och har käkat middag och duschat. snart ska jag börja med matten...

                    

HÅLTIMMAAAA

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


har håltimma nuuu! drar tbx till skolan om typ en timma. har bara svenska och engelska sen slutar vi! efter skolan ska jag plugga matte och kanske träna innebandy med 94orna...

i helgen så har vi ingen innebandymatch så då ska jag nog kanske gå på stan. måste köpa en ny mascara och rouge. och så vil jag shoppa kläder! massoooor med kläder.

ska dra nu,hejjs


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

SPRING SEASON 2010

har fått hem H&M´s vårkatalog! sitter nu och kikar i den och har hittat fyra saker som jag vill köpa. en skinnjacka, en rosa munkjacka, ett par vita korta shorts, en svart tajt tröja. sen har jag också hittat snygga bikinis och skor men det kan jag lika gärna gå och prova i affärer. 

det enda problemet är att jag måste spara pengar för jag och johanna persson ska fara till sthlm i sommar(hoppas jag:D) och då lär jag måsta ta med massor med pengar... 


HOLA

hellu! håller på att plugga lite matte. det är procent och sånt tycker jag är jättesvårt! ligger efter lite i skolan så måste ta igen det här hemma...
asså jag glömmer helt bort att skriva på bloggen. det blir typ bara nån gång i veckan jag uppdaterar. ska försöka att skriva mer!

snart kommer pappa hem med hamburgare från max. sen ikväll blir det innebandyträning.♥

här kommer lite bilder som jag och ebba har tagit idag(;












INNEBANDYMATCH

vi hade match idag mot dalen som vi vann med 3-2:D fast jag spelade inte så bra(åkte på en utvisning..) men det var så jävla halt golv så ja...
och så har niklas kommit hit,käkat middag här. och snart så börjar ju blåsningen! det verkar jättebra så jag ska nog se på det.
 

HALLÅ DÄR

har tråkiiiiiigt. typ inget bra på tv, har ingen bra film, orkar inte gör ngt alls. men jag vill inte gå och lägga mig än ju!
har fortfarande inte hittat överföringssladden till kameran. så inga bilder..

jag taggar match imorgon som vi spelar mot dalen:D men tydligen så är våran målvakt skadat. så vi får se vem som står för henne... jaja, har egentligen inget vettigt att skriva. pusshej


LÖRDAG

hejsan allihopa! vaknade runt 10 imorse och gjorde mig klar, och sen for vi och tittade på min lillebrors innebandymatch. dom förlorade..
ikväll ska kanske niklas och hans syrra komma hit. annars ska jag nog se på typ robinson.
jusste! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN EBBAAAA!:D

                         

ps, min kamerasladd är borta.:( den som man för in ´bilderna till datan med. så tills jag hittat den får jag ta med webbkameran.

STAN MED JOHANNA

kom nyss hem från stan. var där med johanna! köpte två saker. ett svart gina linne, och en grå kofta. kan lägga in bilder senare.
ska snart iväg och käka hos mormor och morfar, sen ikv ska nog jag och johanna kanske hyra film elr ngt:)

                             

btw! sorry för dålig uppdatering. skyller på att jag inte har haft tid...

ÄLSKA INNEBANDY

sticker och tränar innebandy nu! när jag kommer hem så ska jag snabbt duscha och sen gå och lägga mig. då kommer jag säkert va jättepigg imorgon då skolan börjar:) och plus att vi har sovmorgon till klockan 9. yees!

SISTA LEDIGA DAGEN

idag är det sista dan på jullovet. det känns förjävligt. tänkte egentligen fara ner på stan men jag orkar inte. plus så måste jag träna inf ett HKprov. suck..

jag har precis tvättat håret och sitter nu här osminkad. ska börja göra mig iordning och sen fara och handla lite lunch. vi har typ ingenting ätbart hemma;P

                     

                                              uppdaterar senare idag, pusspuss!
                                                                    

men kul

jag håller på att städa mitt rum men jag tog en liten paus. det är jäävligt stökigt! kläder som ligger överallt och saker över hela mitt skrivbord. men snart är jag klar iallafall=)

imorse var jag och tittade på när min lillebror hade innebandymatch. och dom är galet bra! shiiit altså. deras lag är fan dubbelt så bra som vårat...

neeej det är sissta lediga dagen imorron. fanfanfan. då måste jag hitta på ngt kul.♥


ska snart iväg...

...och käka kinamat:) typ på eurasia med familjen. grymt gott.
hade innebandymatch imorse och det gick inte så bra... vi förlorade med 2-1. jag spelade förjävla dåligt och fick en utvisning. men då taggar jag nästa match som satan!

                               

fredag

hejsan allihopa!

idag har jag varit med niklas och sen inte gjort så mycket mer. vi åt på frasses(haha typ tredje gången jag äter hamburgare på mindre än en vecka, inte bra) men det är lugnt, imorron har jag innebandymatch så då får jag springa bort det;) hehe..

jag har sett klart vänner säsong 8 nu. det är så galet bra! min humor!
                           
                               
                                                                                    ♥

2009

januari - den månaden har jag faktiskt ingen aning om vad som hände. gick i skolan, spelade innebandy osv.

februari - samma som i januari

mars - åkte till övik med familjen. for till paradisbadet och shoppade på stan!
                   

                    

april - det började bli varmare och jag peppade cypernresan som bara den!

maj -  njöt av värmen typ. och gick på stan och shoppade massa saker.

juni - min favoritmånad! jag och min falilj+en till familj åkte till cypern!

                    
 
                     

                             

och när vi kom hem så var det ju sommarlov och jag hade det superhärlig. badade,solade,var med kompisar, gick på stan, bara slappade! 

                           

juli - åkte till göteborg och spelade gothia cup. galet kul!

                     

                      

och så gick vi på liseberg och guuud så kul det var! jag åkte kanonen, balder, fritt fall och massa mer!

                  

                           var också mycket i stugan och badade och massa annat.

                   

                    

augusti - i augusti var det fortfarande varmt om jag minns rätt. fast jag tror det regnade en hel del också.. aja jag shoppade en snygg väska iallafall!

                     
                          använder den nästan hela tiden! måste nog köpa en ny snart..

                                     sen började skolan igen och jag började i åttan.

                    

                                            och så färgade jag håret blondare.

                                                                 
                                                                 före
               
                                                                       efter

                                                            köpte en ny mobil

                     


september - det blev höst..

                       

den tredje september fyllde jag år! det var på en torsdag men jag var inte i skolan då pga att jag missade bussen till ett ställe vi skulle till..hihi. det var iallafall galet skönt!

                     
                     
                    
                                                     fick pengar och presentkort=)

                                                               
                    

                                                     och så dog min lilla kanin:'( ♥

                                            
                    ´

oktober - började bli kallare... jag och min familj bilade till sundsvall över en helg. gick på IKEA och på stan.

                    
                                                vi hade en liten pool på hotellet=)

jag tror det var den månaden som det var nån familjedag på min pappas jobb. så vi drog dit och käkade massa gratisgodis och så!

                    

                    

                    

november - pluggade som aldrig förr..

                    

november var en ganska dryg måndad. hände nästan ingenting.

december - det kom snö och blev vinter. fick jullov, firade julafton och nyårsafton.

                    

                   

vi firade nyårsafton med några kompisar, men jag har inga bilder från det. 
sådär, det var mitt 2009, hoppas 2010 blir ännu bättre:D

             
                                


hemma igen

har kommit hem ifrån övik nu! det har varit en kul men också en jobbig resa. mycket stress osv...
vi spelade iallafall 7 matcher och vi kom trea! :)

asså jag är så sjuuuukt trött så jag måste gå och vila en stund nu! uppdaterar senare igen

HEJDÅ

snart tar vi bussen till övik! kommer hem på onsdag igen. jag hoppas och tror att det kommer bli en jätterolig resa!:)

                                     


packar till Övik

hejsan!
vid klockan halv 2 så for johanna persson hem igen. och då for jag och johanna nyman till stan. jag köpte ingenting men johanna köpte flera snygga saker!
nu så håller jag på att packa resväskan. imorgon klockan 3 far jag och mitt lag till Övik. TAGGAD!

                             


fredag

hejhej!
idag har jag och johanna köpt glass och godis, sett på vänner, spelat sims 3, och bara chillat. asnice!
får se vad vi hittar på nu. kanske se på ngn film :)


NY BLOGG

hejhej! välkommen till min nya blogg:D det är johanna som har gjort designen åt mig, jag tkr den blev jättesnygg. jag kmr försöka skriva varje dag och lägga in bilder. aja jag skriver mer senare pusshej!
                            

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0