MATTEPLUGG

Hej! Kom precis ut från duschen. Grymt skönt att tvätta håret, det var rätt så smutsigt.. hehe.
Mår iallafall bättre nu och har inte lika ont i halsen. Så nu ska jag sätta igång att plugga matte. Vi har två prov den här veckan. Svenska och matte. Men svenskan är lätt så behöver inte tänka på den så mycket:)
Aja nu ska jag öppna min äälskade´ mattebok och börja plugga. Hejdå!

              


...

              

Har 700 kronor som jag kan shoppa för! Trodde inte alls att jag hade så mycket.. Så nästa helg när jag och Johanna ska till stan så måste jag köpa massa saker.

•jeansshorts
•bikini
•mascara
•väska
•solglasögon

Kommer såklart inte kunna köpa allt detdär men jag får se vad  jag hittar helt enkelt:)

TYPISKT

Hej. Mår asdåligt nu. Har jätteont i halsen och i huvudert. Idag skulle jag egentligen spela 2 innebandymatcher, en med a-laget och en med mitt lag men det blev ju inte så. Typiskt var verkligen peppad på att spela!
Ska dricka lite te nu och se på tv. Ha en bra dag♥

              
              Jag med mina "supersnygga" glasögon. Orkar inte ta på mig linserna idag.


SEASON FIVE

Känner mig fortfarande inte helt friskt så det blir en lugn kväll ikväll med. Köpte Desperate housewives säsong 5 idag så ska se på den nu!♥

Ha en bra kväll.


MIN LILLA DATOR

                  

Den här köpte jag idag! Älskar knapparna, så himla lätt att skriva! Nu är jag 6000 kronor fattigare men vafan

27 FEBRUARI

Hej! Idag så mår jag mycket bättre. Har fortfanande lite ont i halsen med det är inte så farlig. Så idag har vi farit och köpt en bärbar dator till mig! Äntligen! Den kostade 6000 och är 13 tum. Ville inte ha en jättestor men ändå inte för liten. Kan lägga in bild på den senare!

                                    Dagens klädsel

                            
     
                        •Skjorta från Kappahl
                        •Linne från Gina tricot
                        •Svarta converse
                        •Jeanstights från Gina tricot


26 FEBRUARI

Hejhej! På sista lektionen vi hade idag så for jag hem, mådde så himla dåligt. Så jag for hem och sov från klockan 3 till klockan 6. Har haft feber men mår lite bättre nu iallafall! Så det kommer nog inte bli så mycket uppdaterande i helgen om jag inte blir frisk. Kommer nog sova mest... Ha en bra fredagskväll♥

PLUGG

Hej!♥ Har haft innebandyträning och har jusst duschat. Och nu ska jag plugga för sista gången innan NOprovet...


24 FEBRUARI

Har pluggat för fullt hela kvällen. Från klockan 6 tills nu. Tänkte ta en kort paus och fortsätta om ett tag.
Asså mitt hår har blivit mycket ljusare tycker jag! Men jag vet inte om det är bra eller dåligt;p Det var ju endå bara några veckor sedan jag färgade så det borde inte ha blivit så mycket ljusare..

Den här bilden är tagen dagen efter jag färgade det. Typ mörkbrunt/svart


Och den här bilden är tagen idag. Typ brunrött.


Aja,jag vet inte vad som är snyggast. Mer ljusbrunt eller mörkbrunt?...

YEEES

Ja! Äntligen så har jag hittat min kamera! Den låg i ett skåp i köket, hade letat där minst 10 gånger redan men hittade den nyss:p Så nu kommer det bli mycket mer bilder här i bloggen.
Skriver mer sen...

                              Gammal bild från i sommras

KALLTKALLT

Satan vad kallt det var ute idag! Höll på att dö när jag cyklade till skolan. Hoppas det inte blir så kallt imorgon... Så jobbigt att ta på sig såjälvla mycket kläder.
Slutade iallafall ca halv 12 idag. For hem och gjorde inget alls. Och nu ikväll har jag pluggat, ska fortsätta med det nu också.


haha mitt hår är ruffs

22 FEBRUARI

Hej!♥

Har pluggat för fullt hela kvällen nu. Till No provet och det är om njurar,hormoner och matspjälkning. Jag börjar fatta lite granna iallafall nu! På förra provet vi hade om andning och hjärtat fick jag bara godkänt så nu på det här provet satsar jag på högre betyg.
Imorgon så har vi halv studidag så vi har endast tre lektioner. Jätteskönt! Kommer vara hemma runt 12.


...

Orkade inte blogga något igår, hade inget roligt att skriva om. Idag har jag iallafall haft innebandymatch mot Röbäck. Vi förlorade med 3-1 men jag tycker ändå vi kämpade på ganska bra. Efter matchen så har jag pluggat,sett på tv, käkat pizza och nu ska jag fortsätta plugga lite NO.
JAG HAR FORTFARANDE INTE HITTAT MIN KAMERA.:(

HEJ

Håller på att se på en film på datorn just nu! Eller film och film, jag hittade en sida med alla desperatehousewives säsonger som man kan se gratis. Så sitter och tittar på säsong 6(den som var nu senast) och det är riktigt bra:)
Har redan sett 3 avsnitt nu och ska börja på det fjärde hade jag tänk. Skriver kanske mer seenare♥

 


ÖVIK

Har haft friluftsdag idag och jag var i Övik på paradisbadet. Mådde jätteilla när jag kom hem och var trött så jag somnade ett tag. Sen for jag+familj och grattade morfar som fyller år idag. Stannade där till typ kl 9, och sen har jag gjort matteläxan till nu. Nu ska jag tvätta bort sminket och sen sova. Godnatt!

17 FEBRUARI

Hej! Kom ganska nyss hem från innebandyträningen. Ska snart duscha tänkte bara skriva lite först...Idag så slutade jag klockan 1 för våran sista lektion blev inställd. Det var jätteskönt, och andra gången den här veckan som vi slutat tidigt! När jag kom hem så såg jag på tv och pluggade matte. Har inte börjat att träna inför NOprovet som är nästa vecka. Har bara läst igenom det lite snabbt. Jag måste snart börja med det, så det inte blir typ två dagar innan som förra gången(A)
Nu ska jag duscha och sen sova. Puss godnatt♥


PUSS

Yees! Fick mitt barnbidrag idag så alltså är jag 1050 kronor rikare! Har ca 3000 kr som kommer gå till en ny mobil och sen en dator. Skulle fara och köpa en dator i helgen men vi hann inte. Men jag har iallafall valt ut en som jag vill ha=)
Ska se lite på tv och he på en ansiktsmask som jag har haft ett bra tag men inte använt. Tror inte att den är speciellt bra men aja.Godnatt♥

                     

GÖTT

Medan jag tränar spanskaglosor så äter jag glass strössel och med nå chokladmousse;D Hur gott som hellst!



15 FEBRUARI

Jättehärligt dag idag! Vi såg på filmen Coraline(tycker inte att den var bra alls) och hade sen NO och svenska och sen slutade vi. Vi brukar egentligen ha spanska idag också men den var inställd för våran lärare var borta. Så vi slutade kl 2=)
Ikväll har vi ingen innebandyträning för Nolia är stängt så då ska jag plugga hela kvällen typ. Har redan gjort det nu efter skolan och ska fortsätta snart. Tänkte göra lite NO, för vi har ett prov nästa vecka.

Jag taggar när Eclipse kommer på bio!! Inte så länge kvar nu;d


14 FEBRUARI

Hejhej! Har grymt tråkigt just nu. Ingenting o göra... Typ ingenting på tv heller. Får vänta tills blåsningen börjar. Och så är det ju i en annan del av köping. Haha jag älskar det programet.♥
Jag längtar grymt mycket tills Desperate housewives börjar igen. Det börjar ju den 1 mars så det är inte så länge kvar. Även fast jag vet vem som dör så blir det ändå spännande och se!

               

ALLA HJÄRTANS DAG

                                         

MOBIL

                              

Jag saknar min mobiltelefon! Den fick ju en jävla fuktskada och gick inte att laga. Så har mammas nokia telefon nu men laddaren har nu gått sönder så går inte att ladda den. Haha jag har sån satans otur.


♥S.U.M.M.E.R♥


LÖRDAG

Hejhej. Det har varit något fel med min dator så jag har inte kunnat logga in på blogg.se men nu funkar det!
Idag har jag inte gjort något alls nästan. Varit osminkad hela dagen och bara tagit det lugnt. Kände ändå att jag behövde ut och få luft så jag följde med mamma på promenad. Det var ju hur härligt väder som hellst!
Ska typ se på melodifestivalen som börjar snart. Inte för jag tror det är något bra bidrag med, men har inget annat för mig ändå.

           


NU VILL JAG SHOPPA

Ikväll när jag hade städat mitt rum så började jag också rensa bland mina kläder i garderoben(hehe kul fredagskväll) och det är en hel del jag kommer slänga. Så nu är det rätt så mycket plats i min garderob som jag vill fylla ut med nya kläder. JAG VILL SHOPPA KLÄDER! Men jag måste vänta ändå till juni typ. Jag får försöka hålla ut=)

Imorgon eller på söndag ska vi iallafall köpa en bärbar dator till mig. Jag har redan valt ut en som jag vill ha så det är bara att jag far och köper den. Får ju 4000 av mamma&pappa men måste betala resten själv som den kostar. Tror den gick på 6000 kr eller något sådant...

Till sommaren så måste jag köpa:


Ett par gladiatorsandaler. Bruna eller svarta.


Jeansshorts, kanske mer slitna än de på bilden

Solglasögon, fast inte hjärtformade tror jag;p

Och en bikini, massa snygga linnen, mer skor och säkert massa saker till, fast jag kommer inte på just nu. Jag längtar som fan! Kan det inte bli sommar snart?♥



FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING

Ja asså jag hann inte uppdatera igår. Hade innebandyträning och sen så pluggade jag hela kvällen till NOprovet, som vi hade idag. Det gick..ganska bra. Kommer absolut inte få VG iallafall, men jag nöjer mig med godkänt på det här provet.
Idag så hade vi bara 3 lektioner! Hur skönt som hellst. När jag kom hem från skolan satt jag bara vid datorn och såg på tv, och sen var jag med Johanna och käkade middag där.

Nu måste jag städa mitt rum=( Skriver mer senare...


NY DESIGN?

Tror att jag vill ha en ny design på bloggen snart. En lite mer ljus nu till våren... Och plus att jag har varken guld/rött eller blont hår nu, som det är på headern. Nu är jag ju brunett för fan;) Har iallafall lust att ändra designen, så : Johanna, kom hit och gör en ny design åt mig!;D

                                 

Nu MÅSTE jag börja plugga.


BOOKS

Håller på att läsa "Hur kär får man bli?" just nu. Jag brukar egentligen aldrig läsa böcker hemma men den här är riktigt bra tycker jag! Det handlar om en tjej som heter Fanny. Hennes liv är ganska jobbigt för hennes mamma har alkohol problem, och hennes pojkvän har varit ortrogen mot henne och bara ljuger för henne. Jag tycker iallafall den är superbra.
Jag har bara läst 4 böcker i hela mitt liv som jag tyckt varit riktigt bra. Det var "Syskonkärlek", "Liv & Lovisa", "Hur kär får man bli?" och "simon & sofie". LÄS DOM! 

De här två böckerna är mina absoluta favoriter:





PLUGGAR

Håller på att plugga nu. Har tränat klart på spanskaläxan vi har tills imorgon och håller nu på att plugga till NOprovet på fredag. Det går ganska bra men jag blir så sjukt less! Så himla mycket grejer man ska kunna. Det är om typ blod,hjärtat, blodets väg och sånt där.
Lär hålla på hela kvällen med det... Eller näe det kommer jag inte orka. Ska kolla om det är något bra på tv för har sett klar Vännersäsong 9:´(

                   +9an
               Har snart alla nu;) Sen blir det att se om från början!
                                                          


STAN

Ska på stan med Ebba idag så måste snart springa iväg till bussen. Eller den går 12 över 11, så har ett tag på mig. Tror inte jag ska köpa något på stan, måste spara. Men en hundralapp tar jag med så jag kan äta lunch iallafall:)

Senare idag måste jag plugga inför ett NOprov vi har på fredag. Känns inte så taggat...

           

:D

Hur skönt som hellst med ledig dag imorgon! Egentligen hatar jag måndagar så skönt att slippa en tråkig skoldag+att jag slipper gå och lägga mig tidigt. Ska se på någon film hade jag tänkt. Undra bara vilken?...

ps, asså jag tycker själv att min blogg är JÄTTEtråkigt. Uppdaterar typ aldrig, har inga bilder att lägga in osv. Men det är ju så att min kamera+kamerasladd är borta. Så kan bara ta bilder med webbkameran och det är ju inte så roligt. Känns ju kul att behöva köpa en ny kamera, mobil och ha pengar till stockholm...

Kan försöka få lite sommarkänsla och lägga in bilder från förra sommaren i stugan;















BLÅSNINGEN

Ska snart se på blåsningen. Tror det börjar prick kl 8 så måste börja röra mig mot vardagsrummet.. jag tycker inte det har varit så jätteroliga blåsningar de har gjort hittils, men jag har ändå inget annat att göra så lika bra att se på det=)


                    

JAG VILL HA SOMMAR NU

Asså åh jag vill verkligen att vintern ska ta slut och det ska bli vår och sommar. Jag orkar inte kyla,att man går runt och fryser hela tiden, att man måste ta på fetaste lagret med kläderna för att gå ut, osv...Jag har lust att gå och lägga mig i min säng och inte kliva upp förrän det är sommar=D

Min hals mår iallafall bättre nu! Det gör mest ont när jag typ sväljer, men inte annars. Det är ju tur det. Men jag tror jag inte kan vara med på träningen imorgon ändå. Om det ens är någon träning. Nolia taket hade ju typ pajat...
har inga nya bilder så lägger bara in någon randombild jag tagit för ett tag sen
                          
                            

ps, har börjat vänja mig med mitt bruna hår! Jag kan erkänna att det är mörkare i verkligheten än det såg ut som på bilderna

7 FEBRUARI

Godmorgon! När jag vaknade imorse så hade jag väldigt ont i halsen. Har haft lite ont hela veckan men nu känns det verkligen förjävligt. Kan knappt svälja och prata. Så typiskt eftersom vi har innebandymatch idag.. Kan inte vara med på den:´(
Jag kommer alltså bara att vara inne idag och hoppas på att min hals blir bättre. Ska proppa i mig halstabletter hela dagen.


Jag känner mig HUR JÄVLA BLEK SOM HELLST! Utan smink och med mörkbrunt hår...


LÖRDAG♥

Har som sagt färgat håret idag! Jag blev väldigt nöjd men det känns sjukt ovanligt varje gång jag kollar mig i spegeln. Det blev ganska mörkt men lite av färgen kommer släppa när jag tvättar håret nästa gång.
På stan idag köpe jag en puder,läppglans och hårmouss(stavning?).

                

Ser lite rött ut på bild, men är brunare irl


BRUNETT


                                                                             FÖRE               

                

                                                                          EFTER

               


SNART STAN...

Snart ska jag och mamma ta bussen till stan. Vi ska bara käka lite lunch först. Jag är hur taggad som helst på att färga mitt hår brun! Jag hoppas det blir snyggt!=)

Sov ju hos Johanna inatt. Igårkväll såg vi typ bara på tv.. var tvungen att fara hem vid 9 imorse för hon skulle ha fotbollsmatch. 

                                  
                                                    Ganska gammal bild, jag och Johanna i gtb♥

TJAAAA

När Johannas fotbollsträning slutar så ska jag hem till henne. Vi ska hyra film och så ska jag sova där! IMORGON SKA JAG FÄRGA HÅRET BRUNT, YEES.♥

             


INNEBANDYTRÄNING

Hejsan! Sticker snart iväg på innebandyträning. Ska bara fika lite och sen byta om...
Skoldagen idag har varit ganska skön. Bara 4 lektioner och så slutade vi 20 över 2! Våran tidigaste dag;)
Yees, till helgen blir det långhelg. Vi är lediga på måndag, då har vi studiedag. Hur härligt som hellst! Och på lördagen ska jag troligen fara och klippa mig och färga håret. Bruuunt!

 

3 FEBRUARI

Heej! har precis ätit middag och skaa börja plugga snart. matte och engelska. Men hinner inte plugga så länge, för tio i åtta har vi innebandyträning på grubbe. Känner mig inte så himla taggad för det, är så himla seg...

Igår när jag var på synsam och skulle köpa hem mer linser så kollade jag synen också. Och min syn hade blivit mycket sämre. Så jag fick ännu starkare linser nu. Så nu ser jag supeerbra!;)

               

STAN SNART

Ska ganska så snart fara till stan. Jag har synundersökning och så ska jag köpa nya linser. alla mina är slut. Får se om vi käkar middag på stan också. kanske Eurasia! fan vad gott!




JAG ÄR PANK

jag är ledsen:(. jag kommer att vara nästan pank till stockholmsresan. min mobil som jag har lämnat in på lagning gick inte att fixa, så jag måste köpa en ny mobil. och så måste jag köpa en bärbar dator snart. fast jag kan kanske vänta med det till efter stockholm. och så måste jag köpa massa grejjor till själva resan. tur att det  är 4 månader kvar så hinner jag nog få ihop lite pengar iallafall!

                       

FÖRSTA FEBRUARI

hejhej. har precis pluggat engelska och matte. men jag orkar inge mer nu så jag tänkte ta en liten paus!
imorse var det gaalet kallt att cykla till skolan, och min cykel har gått sönder halvt. det är något fel med det bakre hjulet så det går knappt att cykla! asdrygt!

ikväll är det innebandyträning som vanligt, och sen ska jag duscha och sen försöka sova. 

                                            




RSS 2.0