23 MAJ 2010

             
             

              


Hej!

Kulturnatta igår var faktiskt riktigt roligt! Vi for dit vid halv 7, men for hem nästan på en gång för att det var typ inge folk alls. Så vi for hem och chillade ett tag och for tillbaka till stan vid halv 9. Då var det mer folk och mycket roligare! Vi köpte glass och godis, träffa folk, och lyssna på artisterna som var där. Vi for tillbaka efter 11 nån gång.. Haha när vi cyklade hem så var det nå random folk som ville att vi skulle komma på fest hos dom. Vettefan vilka det var, så vi drog hem till mig och såg på några VÄNNER avsnitt. Johanna älskar typ VÄNNER lika mycket som jag gör! Det är det bästa som finns♥

Idag så for hon hem vid 2 , och sen dess har jag inte gjort ett skit. Måste egentligen plugga en massa. Har 2 prov till veckan. Men jag har varit för lat för det. Så har bara legat i sängen och kollat på film. Men ska försöka ta tag i pluggandet nu, så jag inte får ångest som jag alltid får. 


LÖRDAG=KULTURNATTA!

Hallå!

Håller på att göra mig iordning inför kvällen... Kan skriva lite snabbt om vad jag gjorde igår...
Slutade skolan runt 11, då for jag hem och åt lunch och bara slappade och såg på tv. Sen klockan 3 mötte jag upp Johanna P på stan. Vi gick runt och kollade på kläder och skor och sånt. Jag köpte lite grejs, kan lägga in bild sen. Och sen gick vi vid älven och snackade. Det var grymt härligt!
For hem runt halv 6 och åt middag. Senare på kvällen gick jag över till min andra vän Johanna. Vi for till Grubbe och kollade på nån fotbollsmatch och sen så gick vi bara runt och snackade.
Hehe okej kanske inte var så intressant och läsa om min fredag, men äsch! Behövde bara skriva av mig lite.

om en kvar kommer Johanna P hit. Vi ska in till stan på kulturnatta och sen ska hon sova här. =)

Min kamera dog precis så hann bara ta en bild från shoppingen igår.

               
                                                  Köpte iallafal den här från Monki, 100 kr.
                                        


JÄTTEJÄTTETRÖTT

Hallå där! Viller bara be im ursäkt för sämst uppdatering. Har bara inte orkat helt enkelt(A) Kan berätta om vad som hänt senaste tiden imorgon, för nu ska jag sova. Är jättetrött. Imorgon blir det iallafall kulturnatta=D
Aja puss godnatt

HAR SHOPPPAT LITE IDAG...

Hallu!

Har åkt runt lite överallt idag med familjen. Min lillebror skulle köpa nya kläder så få följde jag med,ifall jag skulle hittat något. Och det gjorde jag;

            
                                                    En till bikini

              
                         En kjol som kan va skön att ha tex i Turkiet vid poolen

              
                                                    Sköna shorts

             
                 En jeansjacka. Fast man kan också ha den som en kofta inomhus.

Köpte även massa underkläder! 
Nu blir det grillade hamburgare till middag,mums!

                                                 
 

DAGENS KLÄDSEL

                  

                                                       linne från Monki
                                                         kjol från H&M

Men har haft bikini på mig nu när jag solat såklart! Åh gud, nu är det ännu varmare än tidigare. Nu är det nog över 30 grader!

Ska hoppa in i duschen och börja göra mig klar för kvällen snart...


15 MAJ 2010

                                    

Såhär ser min lunch ut nuförtiden... Inte bra o dricka så mycket cola som jag gör,men det är ju så jävla läskande när det är så varmt ute!

Härligt väder som vanligt! Här där jag bor så är det 28 grader och sol. Lovley♥
Idag så ska jag bara sitta ute på baksidan och sola och ha det skönt. Ikväll kommer Niklas och hans familj hit och äter grillat med oss. Det blir säkert nice!

Hehe kort inlägg,men vem orkar sitta vid datorn när det är sånt härligt väder?;)

14 MAJ 2010

Hej där!

Idag kommer det att bli en riktigt pluggdag tyvärr... måste göra klart svenska berättelsen och skriva om bomull på slöjduppgiften. Och det är typ asvarmt ute och så måste jag sitte inne och plugga:( Får ta lite pauser då och då för att gå ut och sola! Fast nu tror jag inte att solen är framme, det är bara sjukt varmt och kvavt. 

Ska kanske till Niklas senare idag (eller ikväll) men bara kanske. Han har haft zonläger i fotboll både idag och igår så han var rätt så trött, men vi får se hur det blir.

                  

Fan vad jag längtar till twilligt 3(vet inte vad den heter) kommer på bio!! Den skulle komma till sommaren tror jag.. vet någon vilken månad/datum?



HÅLLER PÅ ATT PLUGGA...

Sitter och skriver min svenska berättelse nu. Har redan skrivit den i mitt häfte men skriver den på datorn nu och liksom "finslipar" den... Har även tre till prov att göra i helgen. Slöjdinlämningen(den jag måste börja om helt med), spanska prov, NO prov. Känns inte taggat alls. Och inte nog med det så råkade jag ta hem fel NO bok! Haha jag tog Biologi boken, fast det är newton,tryck och tyngd och allt sånt där. Haha fan vad sämst jag är.

             

                                                        Osminkad och "fin" =)


GUD SÅ HÄRLIGT VÄDER!

Hej!

Vaknade runt 10 idag,då låg jag kvar i sängen och såg lite på tv. Sen gick jag upp och åt frukost/lunch, och sen gick jag med mamma på affären och handlade. Köpte en tidning till mig själv som jag ska sätta mig ute och läsa nu. Det är ju så galet bra väder! Hela 28 grader i skuggan här! Så nu ska jag göra en smoothie och sätta mig i en solstol på baksidan och sola. Inte för att jag kommer bli brun men..skönt iallafall=)


               

Har på mig linne från gina tricot, skor från åhlens, jeans köpt i göteborg någonstanns, jacka från H&M

SEASON THREE

               

               

Sådär! nu har jag cyklat till skolan och hämtat böckerna,cyklat till affären och köpt lunch. Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet och äta och se på dhw säsong 3. Vet inte hur många gånger jag har sett alla säsonger om och om igen, jäkligt många iallafall...


12 MAj 2010

Hallå där

Oj så skön dag det har varit! Hade endast en lektion så slutade klockan halv 10. De andra tre lektionerna var inställda för lärarna var borta. HÄRLIGT.

Men jag kom just på att jag måste fara tillbaka till skolan,ååååhh. För vi har två prov nästa vecka, och jag glömde böckerna i skåpet. Vi är ju lediga imorgon och på fredag så kan inte hämta dom då. Så det är bara att sätta sig på cykeln och åka dit...

 


11 MAJ

Hej!

Kunde inte skriva igår för då var det grubberevyn(jag och några andra är sminkare) och sen gjorde jag en slöjdilämning. Fast jag skrev allt i onödan, för när jag skulle spara den så blev det något cp så allt försvann. Så nu måste jag börja om med den från början..mm taggat.

Dagen har varit otroligt chill. Hade bara slöjd sen så sminkade vi resten av dagen. Man blir as trött av det iallafall jag, jag vet inte varför;p

Har ju varit superhärligt väder idag så när jag kom hem så satte jag mig ute på baksidan. Grymt härligt!

 

 


8 MAJ 2010

Tja

Idag har det varit sjukt härligt väder! Kändes nästan som sommar,men bara nästan. Mår lite bättre idag,har ingen feber bara lite ont i halsen. Men var ändå tvungen att sitta ute på baksidan ett tag eftersom det var så varmt. Ville inte ligga inne och slösa bort den här dagen.
Är jättesugen på grillat till middag men vi ska beställa pizza..fan! Jag vet inte varför men jag gillar inte pizza. Har aldrig gjort det. Det går väll att äta det men inte speciellt gott tycker jag. Äsch,vi grillar imorgon istället får jag hoppas på!
Nu ska jag gå och vila lite innan maten,är rätt så matt. Pusshej♥
 
              
                          Mm.. en god jordgubb/blåbär smoothie jag satt ute och drack idag

7 MAJ - SJUK

Halloj

Har feber idag också, men nu har den gått ner lite som tur är. Men är ändå väldigt matt och har ont i halsen.
Vaknade runt 10 idag och då såg jag lite på tv och försökte äta.. Det gick inte så bra, har ingen matlust alls! Har bara ätit ett äpple idag plus några glas juice.
Har sett på några avsnitt av desperate housewives säsong 6 (den som går på tv nu) för jag hade missat något avsnitt så såg på det nu. Och sen fastnade jag och bara fortsatte se! Det är ju så grymt bra så kan se det flera gånger om! www.ch131.com är sidan jag ser det på. Det är inte speciellt bra bild,och det går inte att ha svensk text, men aja... 

Känns inte alls taggad att ligga inne och vara sjuk en hel helg. Fyfan! =(




6 MAJ - SJUK

              

Fan jag har gått och blivit sjuk. Har feber idag. 38,4 grader. Känner mig matt och har ont i halsen. Har gjort det hela veckan. Så imorse när mamma väckte mig så försökte jag iallafall äta lite frukost och klä på mig. Men när jag satte mig på cykeln och cyklade till skolan kände jag att jag inte orkade. Så jag for hem igen, och nu sitter jag här och fryser som fan. Ska försöka lägga mig och sova ett tag nu.
Hoppas jag blir friskare tills imorgon, för jag taggade verkligen den här helgen. Det är grubberevyn och då skulle ju jag och några andra sminka dom som är med. Och så skulle jag fara på nydala och grilla med några. FAN.

SVAR PÅ FRÅGA

läsare om RUBRIK:
Kan inte du ha en frågestund?
Tycker att din blogg är väldigt fin och så. Men du borde uppdatera lite oftare och kanske lägga ut mer bilder på din vardag. Då skulle din blogg bli ÄNNU bättre. Bara ett tips=)

Jo visst kan jag ha en frågestund,vill bara få lite mer läsare först så det känns mer värt. Hehe ja jag vet att jag borde uppdatera oftare men jag är för lat för det. Men jag ska skärpa mig1 Tack för tipset iallafall!:)

3 MAJ 2010

Hej! Oj kass uppdatering på senaste tiden. Får försöka skärpa mig lite grann. Har faktiskt inget att skylla på, har bara varit för lat helt enkelt hehe.
Helgen gick iallafall fort som fan. På fredagen var jag ju hos Johanna på Carlshöjd. På lördagen så var jag hemma på dagen och slappade och for till Niklas på kvällen. Igår så var jag hemma och sov iprincip hela dagen.

Den här veckan är jag med i sminkgruppen så har inga vanliga lektioner alls. Härligt! Och sen ska vi sminka de som är med i grubberevyn. Så idag kom en tjej och lärde oss lite om hur man ska göra det snyggt. Jag är inte alls bra på sådant men kommer nog lära mig under veckan.

Nu ska jag se på Top Model. Pusshej♥

       

        
Åh,vill att mitt hår ska vara såhär mörkt irl också,inte bara att det ser ut så på bild. Just nu är det typ rött/ljusbrunt/fult/äckel färg


RUBRIK

Hade gjort ett långt inlägg och sen fick min dator för sig att helt plötsligt stängas av. Typiskt. Kan skriva om allt jag skrev senare idag för nu ska jag städa mitt rum. Har lite kläder att ta bort,dammsuga och så. Måste också rensa min garderob.
              

RSS 2.0