Torsdag

Hej! håller på att plugga för fullt just nu(ovanligt? hah) eller det är en So uppgift på datorn. Eller två stycken rättare sagt. Är snart klar iallafall, skönt!
Har också hunnit med att snacka med en gammal vän på telefon.♥ vi har inte träffats sen flera flera år sedan, så det känns sjukt kul att vi "hittat tillbaka" eller hur man ska säga. Vi ska höras mer imoron och kanske träffas på lördag!
Aja back to the studying... puss

Some new stuff

       
                                                                         Ring - JC
      
       
                                                                            Halsband - JC

       
                                                        Ring(man har den på två fingrar) - Glitter

       
                                                                  Nagellack - KICKS


En tisdag på stan

Hej! Har kommit hem från skolan nu, eller jag och några andra från min klass var funktionärer åt åttorna som hade orientering. Vi var ju ute i skogen och det var svinkallt men det gick bra ändå.

Hur som... igår var jag ju på stan med Johanna! Vi gick runt i affärer och kollade på kläder,skor, smycken och smink. Köpte några småsaker!(lägger in bilder sen) Johanna den lilla jäveln hade mer än 5000 kr hon kunde shoppa för. Åh,är så avundsjuk! Vill också vara rik,hehe.
Sen fikade vi på Waynés och då passade jag på att plugga till matteprovet som är imorgon(kill me!!) men det gick rätt så bra ändå. Ska plugga mer nu ikväll.
Efter det gick vi till SF och kollade om det gick nån bra film. Vi såg då att det var en halvtimma kvar tills Inception började. Vi båda har pratat tidigare om att den verkar bra och att vi vill se den, men av någon anledning trodde vi att den var från 15.(johanna är bara 14) Men vi såg att den var från 11, så då skynda vi oss att köpa biljetter! Och som jag skrev igår, så var den galet bra♥ Fast jaa lite svår att fatta och man måste verkligen hänga med. Jag är inte sådär jättesmart, men det var bara att fråga johanna lite snabbt så kunde hon berätta det jag inte fattade haha(a)

           

            

           

Inception♥

Har varit på stan hela eftermiddagen/kvällen med Johanna. Berättar om det imorgon och lägger in bilder, för nu ska jag plugga lite och sen sova. Men kan tillägga att vi såg på Inception på bio ikväll, och den var GRYM!!!
Vi hörs imorgon♥


27 September 2010

Kommer inte kunna uppadtera något idag. Ska plugga till matteprovet nu och sen har jag innebandyträning! Så vi hörs imorgon:)

Ny design

Har ny design nu:)

Skickade lite bilder til Johanna så fick hon mixa ihop något hur hon ville! Vad tycker ni?:)
Fast nu är texten väldigt liten och vill inte ha så. Men hon fixar det typ imorgon eller något!

Pics








Tar en paus

Åh nu orkar jag inte plugga mer. Har suttit med matten ett tag och skrivit lite på so arbetet. Fan vad drygt det är! Matten är väll helt ok men inte so. Politik är det värsta jag vet.

Orkar iallafall inte göra mer just nu. Kan forstätta efter maten. Känner mig jätteseg och trött så jag ska lägga mig i sängen och titta på tv:)


Right now

     

      
 
                                                        Pluggar matte(y)

Är duktig och städar!

Hejsan!

Håller på att städa för fullt här hemma. Hjälper till att dammsuga och plocka undan i hela huset och i mitt rum också. Det såg förjävligt ut!
Och senare idag blir det att plugga till matteprovet och göra So fördjupningen. KUL DAG VA????

           

            

Lite shopping

         
                                                 Stor och mysig halsduk från Indiska

          
                      
Mamma köpte en lila som jag nog kommer låna ibland(y)

         
         Summer glow och hudkräm från Åhlens, topps och försvarets hudsalva från Apoteket

Hemma från stan

Hej! Är nu hemma från stan, har varit där med mamma och min lillebror. Det blev lite shopping samt nyttig lunch på donken hehe. Sen fikade vi också,mys! Vi kollade mest på grejjor till vårat badrum eftersom vi håller på att renovera det nu. Det blir klart någon gång till veckan tror jag! Så vi köpte nya handdukar och lite småsaker. Färgerna kommer gå i turkost, silver och vitt. Åh det kommer bli så jäkla snyggt! Bilder kommer såklart när det är klarrt.
Kan lägga in bild på det jag köpte snart. Min brorsa har stordatorn, han sitter och ser på liverpool match... Men snart så är det slut får jag hoppas:)

           

25 september 2010

Hej!

Kan berätta lite snabbt om dagen igår... fredagar på skolan brukar vara hur dryga som hellst, men nu fick vi sluta en timma tidagare så det var skönt! Det var för att vi hade So prov sista timman och då fick man gå när man var klar. Provet gick bra för mig, skrev på alla frågor utom 2. Så jag är nöjd=)
Sen på kvällen var jag med Johanna och vi såg på Idol! Själv hejar jag helt klart på Alice och Linda. Och nu äre ju så att tittarna får avgöra vem som går vidare utav Jamilla och Madeleine. Jag har hatat Jamilla ända sedan från början! Det känns som hon tar det som ett skämt och så sjunger hon inget vidare tycker jag. Så om jag skulle fått bestämma skulle Madeleine gå vidare.
Vem håller ni på?

Ska käka frukost nu, vi hörs:)

                  

Love the way you lie

Hej! Hann aldrig med att uppdatera igår...
Nu sitter jag iallafall på mitt rum och tråkar och lyssnar på musik. Ska börja plugga snart behövde bara ta en liten paus...
skolan är så sjuuukt jobbig,tror inte jag är den enda som tycker det. Vi har prov,läxförhör,inlämningar och tester i nästan alla ämnen. Blir så less! Hur ska jag orka överleva hela nian när jag redan är dödsless efter bara en månad?
Och nu när allt känns som jobbigast så har jag till på köpet sträckt mig i baksida lår! Kände av det igår på gympan, så jag satte mig på sidan och vilade. Så jag fick inte/kunde inte fara på innebandyträningen igårkväll. Har aldrigt sträckt mig någonstans förut.. vet inte hur länge det tar tills jag kan springa igen. :(

Haha gud vad jag är deprimerad nu. Ska sluta skriva. Vi hörs!

        


Im happy by your side

Hej:)

Idag var det ändå en rätt så skön dag. Började med sovmorgon till halv 10, och sen ut till skogen och orientera! Fan vad tråkigt/drygt/blött det var men det gick ändå helt ok. Tur att man inte behövde vara själv (förutom på en bana) för jag är kass på det! Och sen när jag skulle cykla hem till mig och duscha så spöregnade det. Kul. Vart galet blöt haha.
Efter orienteringen hade vi NO och tillsist Hemkunskap där vi bakade vaniljbullar♥♥♥
          
                                            Dom är finare irl(!) och smakar asgott :)

Måndag.

Hej! allt bra? själv mår jag bara bra, sitter och äter glass och funderar på att börja plugga. So och matte..
Idag har det ju faktiskt varit bra väder ute! Soligt och hyfsat varmt. På senaste tiden har det ju varit sviiinkallt ute och regnat för det mesta. Ska typ ta fram min tjocka vinterjacka snart, ändå skönt!
Och inne på våran skola är det sjukast kallt.:(

Ikväll blire innebandyträning wihoo(y)

     

A place where i belong

Hej!:) Sitter nu och kollar på tv, inget bra precis men har inget annat för mig. Känns som att det enda som visas/snackas om är Valet. Själv är jag inte direkt så insatt, kan ju bero på att jag bara är 15 och inte få rösta. Men har försökt(och blivit tvingad!) att se på debatter på tv tidigare. Ska jag vara ärlig så fattar jag kanske 20 % av vad dom snackar om. Inte ok. Politik är inte riktigt min grej, hehe.

Hur som så tänkte jag kolla på någon film nu. Ha det så bra puss♥

      

      
                                      Två bilder från Turkiet 2010. Saknar♥




It feels bad

Jahapp då var det söndag. Söndagar betyder två saker för mig, slappardag eller pluggdag. Idag har det varit både och. Jag har snart SO prov och jag fattar ingenting! Orkar egentligen inte lära mig heller. Det är om "hyr Sverige styrs". Alltså politik och jag är inte ett dugg intresserad(a)
Så det går inte så bra men ska försöka mitt bästa iallafall

For till Niklas igår kväll iaf och vi såg på film och spelade lite fotboll! Kul som vanligt var det. Men när jag kom hem var jag så galet trött så somnade nästan på en gång. Kan bero på att jag har tränat sammanlagt 6,5 timmar denna helg! Duktigt :D

Vi hörs senare


Let the games begin

Hallu! Då var första träningen avklarad idag. Har varit hemma ett bra tag och ätit lunch och bara slappat. Klockan 2 ska vi vara på plats på Vildmannahallen igen. Så får hitta på något att göra i en och en halv timma...

Träningen gick iallafall bara bra. Det känns som att vårat lag har blivit mycket bättre redan efter dom här 2 träningar! Vi har lärt oss mer om försvarsspel och det var verkligen något vi behövde. Jag har börjat spela back nu..eller ibland är jag forward. Men oftast back och jag tycker faktiskt det är jättekul. Men kanske inte är så jättebra än eftersom jag inte har tränat på det så länge. Men kul är det iallafall:D
För några år sedan var jag center. jag var alltid center. Jag visste typ inte hur man spelade på någon annan position för center var det enda jag var. sen blev det så att jag brörjade spela forward och tyckte att det var kul. Och nu har jag börjat spela back . Så man kan säga att jag kan vara på alla positioner!

                        
                                          Förresten vad tycker ni om min nya hårfärg?:)

Innebandyhelg

HEEJ

Nu far jag och spelar innebandy på vildmannahallen! Vi har träningshelg och den började igår med att nån kille kom och pratade och lärde oss massa om försvarsspel. Och idag har vi träning från 9-11 och 14-16. Däremellan åker man hem och vilar och äter osv. Är fett taggad, innebandy är så jävla kul:D

        

Brunett!!!

Hej

Fan vad jag är trött alltså. Skolan var dryg som vanligt. Vi hade två oförberedde prov, eller test kanske man ska säga. I spanska och i engelska. Det gick skit i båda.
Efter skolan åkte jag och Martina som går i min klass in till stan för att göra ett SO arbete. Man skulle ställa frågor till olika partier. Det gick bara bra:)
Sen klockan 4 gick jag in till SAX och färgade håret! Det tog nästan 3 timmar men kan säga att det var det värt. Jag är jättenöjd:D

       

Kan lägga in en bättre bild typ imorgon. Är så sjutk skabbig av att cykla i regn fram och tillbaka från stan. Men man ser färgen iallafall! Fast sen kommer det ju försvinna lite färg när jag tvättar håret...

Stan med Johanna

Hejsan!

Efter skolan gick jag på stan med Johanna. Vi kollade på kläder och skor som vanligt. Hon hittade ett par supersnygga klackerskor! men jag inga tyvärr.. Köpte endast en ny mineralfoundation. Och så fick jag min födelsedagspresent av henne. Det blev ett halsband och örhängen. Jättefina♥
Sen åt vi middag på en kinaresturang och det var galet gott. Fast båda vart riktigt mätta efteråt, är det forfarande haha.

              

                                                     Mineralfoundation från KICKS

               
                                              
Ett par örhängen och ett halsband från Glitter

               
                                    
Köpte en tidning i väntan på bussen som jag ska läsa nu:)


I will fight to the end

Hej! Fy fan vad jag är trött. Men kan inte sova nejnej här ska det pluggas kemi. På ett sätt känns det skönt att provet är imorgon, så man får göra bort det och slipper tänka på det mer. 
         
        

Känns också rätt skönt att det nu är sista renoveringsveckan. Fast jag kan inte fatta att det är så kort tid kvar. Som det ser ut nu känns det som att dom bara har kommtig halvvägs.. golvet är kvar, duschen, badkaret, skåpen, och ja alla grejjor som ska vara där inne. Såhär ser det ut just nu:

         

Tror iallafall det kommer bli galet snyggt när det är klart! Kan lägga in bild då, för den som bryr sig haha:)

En typisk söndag

Ja en typisk söndag är precis vad det är idag. Trist väder ute, slappardag, har inte orkat fixa mig ett dugg, går runt och äter gårdagens godis. Haha någon som håller med?
Har iallafall varit duktig och pluggat. Börjar kunna No provet lite bättre nu. Har forfarande mer ikväll på mig plus imorgon.
Ska forsätta dega här hemma nu. Ska kolla om vi har något gott hemma och kanske titta på en film. Myys:)


VÄNNER är det enda rätta

Håller på att kollade på vänner just nu. Har sett ett par avsnitt och planerar att se hela kvällen. Är på säsong 5, bland de allra bästa songerna tycker jag! Det är så kul när Chandler och Monica precis har blivit tillsammans men de andra vet ingenting. Och så måste de smyga och hålla det hemligt! Haha älskar det.

Tog en liten paus nu och såg vad det är på tv. På 3an är ju Fullt hus igen. Och vem är med där om inte Taylor Lautner! Så jäävla söt och liten han var där alltså oh my good.♥ Och så är ju dom som spelar tvillingarna Scavo som är med i Desperate med! Så söta.

            

As if nothing has happend

Hej

Hade ju som sagt innebandymatch idag mot Guif. Det blev 3-3. Första perioden fick jag spela back och det gick faktiskt rätt bra. Brukar annars inte spela det så var rätt ovan. Men det gick bättre än jag trodde det skulle göra! Andra perioden var jag center(det var meningen att vi skulle få prova på nya positioner) och det gick sådär. Min kondition är så dålig!! Såg ut som en jävla tomat och svättades som en gris haha. Tredje och sista perioden var jag forward och det gick sämst. Eller inte sämst men inte så bra som jag hoppats på. Var jättetrött och kändes som mina ben vägde 15 ton. Och VARFÖR SKULLE JAG TA FRISLAGET PÅ SLUTET??? Vi ledde då med 3-2 och det var bara nårgra sek kvar. Fanns ingen som var fri att passa så försökte ändå slå den till en i mitt lag men de andra laget hann före och kontrade. Och vad hände då såklart? Jo dom gjorde mål. Vi hade annars vunnit. Tur att det "bara" var en träningsmatch annars hade jag typ grinat. Aja det finns itne så mycket att göra. Nästa gång ska jag slå bollen bakom mål om det inte finns någon att passa.

Som ni kanske ser är jag rätt förbannad. Och trött. Och har ont i huvudet. Så jag ska stanna hemma ikväll och vara sur. Punkt slut.

Vi hörs♥

Match!!!

Hej!
Igårkväll drog jag och Johanna in till stan. Vi träffa lite folk och gick runt och satt på donken ett tag. Mcdonalds pajer är så sjukt goda!

Idag har jag träningsmatch mot GUIF. Är fett peppad. Bara det att jag har endast tränat en gång denna säsong. Inte bra.. Aja vi får se hur det går:)
Ska äta något nu och dricka MASSA vatten för att ladda upp. Vi hörs puss


I will miss it

Hejhej! Kom nyss hem från skolan. Fett dryg dag, fredagar är värst! Tur att det är helg iallafall:D

Nu lyssnar jag på musik och smsar lite med folk. Snart kommer Johanna nyman hit i guess. Vi ska göra något ikväll, frågan är bara vad? jag har fett stor lust att gå på bio. Vill se I rymden finns inga känslor. Haha den verkar asbra! Aja vi får se, något kul lär vi hitta på:)

   

   

SHOPPING

Köpte detta på stan idag:

        
                                                 Mysig halsduk från Gina tricot

         
                                                         Mjukiströja från Gina tricot

        
                                                        Skjorta från Gina tricot

         
                                                         Skor från Skopunkten

Köpte även ett par jeans från JC, men de var lite för långa så dom som jobbade där skulle sy in dom! Ska hämta dom imorgon,bild kommer då:)

With or without you

Hejsan!

Kom ganska nyss hem från skolan. Nu ska jag vara duktig och läsa lite i Kemiboken(börjar kunna det rätt bra!) Provet är på tisdag så jag har några dagar på mig...
Sen skajag ju möta mamma på stan runt halv 5. Känns skönt att jag har över 3000 kr jag kan shoppa för. Hoppas att jag hittar något fint idag då=)

    

     

HÅLTIMMA

Hej! Har håltimma nu så for hem för att hämta matteboken som jag glömt. Fick precis sms att vi inte har något mattelektion idag,yes! Så har håltimma fram tills 10.35. Mycket nice:) Får se vad jag hittar på då..se på tv och datan lär det ju bli.
Efter skolan idag ska jag möta upp mamma på stan. Måste bla. köpa nya jeans! Och sen kommer vi äta middag där också,mys.

Vi hörs senare!

I DONT WANNA WORK TODAY

Hellu

Asså fy faan vilken dryg dag på skolan. Det kändes som att den aldrig tog slut. Matte,SO,spanska,lunch,spanska,NO och tillslut idrott. Det var faktiskt kul för då spelade vi fotboll. Gillar egentligen inte fotboll men det var ändå kul=) Fast varmt!
Har nu tagit det lugnt ett tag och redo att börja plugga inför NOprovet. Ikväll blire innebandyträning wiho

        

FOREVER STRONG

Är det bara jag som hatar Depends nagellack? Färgen försvinner ju för fan på en gång. Målade mina naglar för några dar sedan och efter en dag vart det fult! Det räcker absolut inge länge.
Det bästa nagellacket jag har är ett rosa som jag fick i Goodie bagen när jag var på Veckorevyns blog awards turne! Det håller hur länge som hellst och färgen är riktigt snygg tycker jag.
men kan ändå inte låta bli att köpa Depend för att det är så billigt,haha.

           

7 SEPTEMBER 2010

Hej! Allt bra?

Har tänkt på att mina inlägg nog inte är så roliga o läsa. Blir mest "Hej! Kom precis hem från skolan och nu ska jag plugga....." Haha. Men kan ju inte skriva på något annat sätt, vill inte ljuga ju (a)

Taggar iallafall helgen. På lördag har jag innebandymatch och på kvällen ska jag och Johanna kanske äta middag på stan och typ bara vara där och chilla. Hoppas iallafall det blir av! Och på söndagen ska jag tvinga mamma och pappa och följe med och titta på en tv till mig. Har alldeles för länge haft en jättedålig, vill köpa en plattv:DD 

Har en jävla massa plugg nu att göra(ni ser finns inget annst och skriva om). Spanska tills imorgon, NO prov nästa vecka, matteläxa tills fredag, SO prov om två veckor. Säkert något jag glömt också.
Så ska slå upp böckerna,he på musik och plugga gäääärnet,puss♥

   

   

INNEBANDYTRÄNING

Hej! Har pluggat matte och NO ett bra tag nu. Haha är redan less på skolan. När är nästa lov egentligen??

Ska iallafall byta om till min första innebandyträning för säsongen. Taggad till tusen! Jag har knappt hållt i en innebandyklubba på hela sommaren så kommer vara riktigt ovan. Men äsch, man vänjer ju sig:D


PAKEEEET

Hej!
Gissa vad jag har gjort idag? KÖPT EN MOBIL! Yeees äntligen! Eller, det var ju min födelsedagspresent av mina föräldrar. Så jag och pappa åkte till Media mark och så fick jag välja en mobil jag ville ha. Det blev en Sony ericsson hazel. Eftersom min lillebror redan har en svart sådan fick det bli en röd för mig!
Och så fick jag även ett par stora rosa hörlurar.

Nu ikväll var släkten här. Vi fikade tårta och jag fick presenter! Här kommer bilder:

              
 Kommer nog dock byta det rosa lurviga mot vitt(man fick vitt också) Kanske blir lite för mycket annars?

              

               
                                                                      Älskar den!

               
                                  2300 kr + 500kr presentkort på JC! (ska köpa nya jeans)

Är jättenöjd över alltihopa! TACK♥

5 SEPTEMBER 2010

Hej!
Det blev ingen hemmakväll igår,drog istället hem till Niklas på Haga. Vi gjorde inte så mycket..såg på The karate kid. Gillar egentligen inte såna typer av filmer men den var faktiskt bra! Sen hoppade vi lite stutsmatta och bara chillade:)

Har precis duschat och tvättat håret och ska nu börja göra mig i ordning. Ikväll kommer släkten hit och firar mig!

       

MOVIES

Har nu en massa bra filmer som jag tror jag ska se ikväll! Eller det beror på..tror iaf inte jag kommer orka göra något utan bara stanna hemma.
För någon dag sen hyrde vi Remember me, Everybody´s fine och Valentine´s day. Och idag fick jag min födelsedagspresent utav min lillebror som var 50 first dates och Big daddy. Så ska se någon av dom ikväll tror jag. Är så seg så kommer ändå inte orkar göra något annat haha.

      

       


4 SEPTEMBER 2010

     

Godmorgon!

Ska strax börja göra mig i ordning och följa med pappa till Media markt. Fick mycket pengar igår av mamma och pappa för att köpa en ny mobil. Så ska kolla på en idag!
Taggar söndag för då kommer släkten hit och firar mig. Har önskat mig bara pengar:D

Vi hörs senare idag!
btw, tack för alla grattissms♥


...........

Hej,sorry för kass updatering. Har varit och firat min farbror som fyller 40 år idag! Och imorgon är det min tur...yäääy:D Fast kommer inte fira den med släkten förren på söndag kväll så for alla presenter då. Hoppas på mycket cash,haha!
Kommer nog inte uppdatera på hela dagen imorgon,är nog rätt uppdtagen då. Vi får se...

PUSS♥

DET BÖRJAR NÄRMA SIG

Bara en hel dag kvar tills jag fyller år:D Har skrivit upp saker jag vill ha. Eller jag har bara önskat mig pengar och för dom pengarna kommer jag shoppa loss. Först ska jag köpa mig en ny mobil. Vet dock inte vilken..funderar ifall jag ska köpa en Iphone..Hmm...
Skrev upp lite grejjor som jag vill ha. Haha fast det lär ju dröja ett bra tag tag innan jag har allt. Men en ny mobil ska jag köpa iallafall! Vill inte ha min skitmobil en enda dag till.

            


RSS 2.0