30 JUNI 2010

Helvete. Stordatorn är fortfarande inte lagad. Pappas brorsa har ju den hemma hos sig och han skulle fixa den. Hoppas den kommer fungera snart igen iallafall för jag vill lägga in alla bilder! Inte så kul att bara kunna lägga in webcam bilder här...
Vaknade upp på bajsdåligt humör imorse. VART ÄR SOLEN?! Det är inge varmt ute ju;'( Och jag som tänkte ha min nya klänning på mig today. Då får jag väll ha tights under då.. Haha big problem jag har just nu. Men ikväll kommer jag bli gladare för då ska jag till Johanna! Vi ska hyra filmer och bara mysa. Och imorgon går vi på bio och ser Eclipse yäyy♥


Jag gissar på att det blir dom här filmerna vi kommer hyra ikväll:

                
                                 
  

Ja,vi är fan helt galna i Twiligt

HEMMA FRÅN STAN

Hej!

Idag har jag gått runt på stan med Johanna. Först åt vi lunch på Starz (varje gång vi går på stan äter vi alltid på Subway men nu är ju det bortaaaa:'() Fast det gick bra ändå. Vi delade på en nachotallrik, riktigt gott! Sen gick vi runt och kollade i affärer. Jag hade bestämt mig att inte köpa något fast..det höll jag inte. Köpte rosa mjukisshorts,en svart klänning, en ring, trosor och en korallfärgad topp(som ett linne fast utan band) Men nu har jag bestämt mig att inte köpa något resten av månaden iallafall. Det lär jag hålla! Bara en dag kvar ju;) Haha, nej men jag måste spara mina pengar nu! Funderar faktiskt på att köpa en systemkamera.
Och så köpte vi en mjukglass och gick ner och åt den vi älven. Riktigt mysig! Fast jag mår lite illa nu för jag åt både upp min och typ halva av Johannas...usch

Kan lägga in bilder på det jag köpte idag när datorn blir fixad. Tror att den blir det idag. Min farbror är väldigt bra på sånt så han skulle hjälpa till idag. Så förmodligen går den att använda imorgon. Då kommer alla härliga bilder från Turkiet också.

                 

                                                        uschusch vad skabbig jag ser ut=(

ECLIPSE!

God morgon! Sitter i min säng och ser på tv samtidigt som jag äter frukost. Jag är uppe ganska tidigt iallafall!
Igår så bokade vi bio biljetter till Eclipse♥ Eller det var johanna som gjorde det och jag ska få min biljett på tisdag då vi ska på stan tilsammans. Sen på onsdagen ska typ hennes familj bort på kvällen så då ska jag hem till henne och sova där! Och på torsdag klockan 3 är bion. Haha så kommer vara med johanna tisdag,onsdag,torsdag:D  Niceee.

Fan vad jag taggar Eclipse. Vi har platserna längst upp i mitten, helt perfekt. Såg ju New moon två gånger på bio,den var grym! Så hoppas den här är ännu bättre. Och så är ju Jacob så jäkla snygg också! 

                  






...........

Hej där. Våran dator har fått virus så det går inte att använde den för tillfället(sitter vid min laptop nu). Därför har jag inte kunnat ladda över alla bilder från Turkland. Men vi håller på att installera nya windows så det kommer nog att fungera imorgon!
Så Har haft dålig uppdatering här pga det. Och så plus var det ju så härligt väder idag att jag har legat ute och solat hela dagen, niiicee!

Vi hörs igen imorgon troligen

IT FEELS GOOD TO BE HOME

Hemma. Turkiet var bäst,jag saknar det redan. Har inte tid att skriva om det och lägga in alla bilder för nu ska vi iväg och fira midsommar! Ska följa med familjen ut på landet till Jennifers familj. Niklas familj kommer också dit som vanligt. Det blir nice. Vi sover över där så vi hörs imorgon eller på söndag. GLAD MIDSOMMAR♥

 

 


HEJDÅ SVERIGE!

               

                                          Vi hörs när jag är hemma igen! Puss&kram♥

SNART...

            

             

             

Mötte upp mamma på stan idag och köpte födelsedagspresent till min lillebror, ett hårband som jag kan skydda huvudet mot solen med i Turkiet(så jag inte bränner mig), och en bok att läsa där borta om jag får tråkigt. Haha vilket jag inte tror kommer hända.

SNART ÅKER VI! Om 4,5 timmar sitter jag på planet. Har packat klart allting nu så kan chilla ett tag. Pappa och Alex for och hämtade pizza till middag, hoppas dom kommer snart är riktigt hungrig! Haha nyttig mat för mig idag. Donken till lunch och pizza till middag. Lär inte bli bättre under veckan. Vi bor ju på ett All incllusiv(stavning?) hotell så kommer tjocka i mig massa glass,läsk och allt sånt onyttigt. Och så finns det en fikabuffe med ett långt bord med massvis av tårta och kakor osv. Fan vad gött! Okej jag ska sluta skryta nu.

Nu: Pizza! Vi hörs senare en sissta gång innan jag åker. Puss!

GREYS ANATOMY

Hejhej! Var ju somsagt med Johanna idag. Vi drog ner på stan en stund och gick runt där. Sen for vi hem till henne och kollade på film. Riktigt nice dag idag för vädret var underbart! Iallafall ett tag,hehe. Sen ikväll har jag packat. Åker ju till Turkey imorgon kväll!! Så har packat ner alla kläder och skor. Imorgon ska jag bara packa ner smink,linsgrejer och litesmågrejer.
Hela dagen imorgon kommer gå såå segt. Jag kommer bara att gå och längta tills klockan slår 21.15 då planet går. Fast jag ska ner på stan imorgon och köpa present till min lillebror som fyller år i helgen och så var det något mer jag skulle köpa....Så dagen lär inte gå allt för sakta iallafall.

Såg ni på Greys anatomy? Det gjorde jag faktiskt, och gud vad bra det var. Brukar egentligen inte kolla på det men gjorde det ikväll för jag hade inget annat för mig. Satan vad bra alltså. Var det här bara något speciellt avsnitt eller är det alltid såhär bra? För annars kommer jag lätt följa den här serien;)

      

16 JUNI 2010

Tjaoo
nu har jag precis ätit lunch och nu ska jag gå över till Johanna, får se vad vi hittar på. Det är ju ganska bra väder idag iallafall! (y)



DAGS ATT BÖRJA PACKA INFÖR NÄSTA RESA...

Hallå där:)

Kom nyss hem från Johanna. Vi har sett på film,gjort smoothie,kollat på tv och lite sånt. Men nu skulle hon ha fotbollsmatch så jag drog hem. Och nu tänkte jag börja packa inför Turkiet. Har gjort en packningslista redan,haha gjorde den i April typ. Men kommer inte ta med mig så mycket kläder eftersom man går ju runt i bikini hela tiden. Men min nya snygga känning åker såklart med! Och en massa linnen.

                 



15 JUNI 2010

Godmorgon! Har precis vaknat och ligger nu med min bärbara data i knäet och ser på tv. Har lust att ligga kvar såhär hela dagen,hehe. Men jag ska iallafall försöka ta mig upp snart och äta frukost och sminka mig. Undra om det är bra väder idag? Orkar inte resa mig upp för att kolla ut genom fönstret;p Igår regnade det typ hela dagen här i Umeå.. Gjorde det iprincip hela tiden i Stockholm också så nu jävlar vill jag ha sol! Fast det gör inte så jättemucket om det är skitväder hela veckan för jag sticker ju till Turkiet på torsdag och där skulle det va toppenväder hela veckan!!

Ska nog ner på stan idag kanske och den här gången INTE för att shoppa. Man kan säga att jag(och johanna) är less på det haha. Men min lillebror fyller år snart så ska köpa en present till honom. Så ska kanske möta upp mamma på stan idag och köpa något.

Vi hörs senare idag,puuussss!

               
                                                                  snart...♥

SHOPPINGEN FRÅN DENNA HELG

Ja..det här var alltså det jag kom hem med,sen tog mina pengar slut!

                   
                                 Blommig klänning från Cubus

                   
                                  Blommiga strumpbyxor från Cubus
                    
                     
                              
Nagellack och lösnaglar från Kicks
                                                           
                     
                                   
Klackerskor från Skopunkten

                   
                               
Jeansshorts från Bikbok

                   
                                Armband från JC

                   
                                     
Väska från Kappahl

                   
                                     Solglasögon från H&M

                   
                                   Halsband från Ur&Penn

                   
                                      
Randiga linnen från H&M

                     
Bh från H&M.(gick inte att fånga färgen på bild, den är starkt korall färgat i verkligheten)

                    
                                     T-shirt från Monki


BILDER FRÅN STOCKHOLMSRESAN

Ett rätt så långt inlägg så den som inte orkar läsa om min helg i Stockholm kan hoppa över detta inlägg.....

FREDAG

Vaknade klockan 7 och var helt jävla hyper. Duschade och gjorde mig iordning och sedan skjussade pappa mig och mamma till flygplatsen. Där mötte vi upp Johanna och hennes mamma och sen bar det iväg till Stockholm.

Vi kom fram någon gång mitt på dagen. Då tog vi med våra resväskor till vårat hotell vi skulle bo på,sen lämnade vi väskorna där,och gick sedan iväg till stan. Först åt vi lunch på någon mysig kinaresturang och sedan gick jag och Johanna runt och kollade på kläder,skor osv. Hittade några fina saker.(Lägger in bilder på allt jag har köpt i nästa inlägg.) Och sen tog vi en paus och fikade vi på något cafe! Några timmar senare åkte vi tillbaka till hotellet och bara slappade.
Senare på kvällen gick vi ut och åt middag på något nån resturang. Jag tog någon nachotallrik och det var riktigt gott! Efter middagen gick vi förbi nån marknad där de sålde massa frukt och bär,så vi köpte med oss jordgubbar och hallon, och även tidningar som vi kunde ligga och läsa!
                 

                 

                 

                 

                 

                  

                   

                  

                   

                   

                  

                  

                  

                  





LÖRDAG 

Jag och Johanna(vi bodde i samma rum) gick upp runt halv 9 och gjorde oss iordning. Sen åt vi frukost på frukostbuffen. Frukosten där var asgod tycker jag! Eller iallafall fruktbitarna (a)
Sedan lite senare på dagen for vi till...GRÖNA LUND! Vi köpte först ett åkband som kostade 300 kr,då kunde man åka hur många karuseller som hellst. Vi åkte kvasten,vilda musen,jet line och radiobilarna haha. Och så gick vi Lustiga Huset såklart. Det roliga var att vi hela tiden har pratat om att vi MÅSTE åka Insane. Men när jag väl stod framför den så vågade jag inte,heheh. Den så så sjukt läskig ut för den snurrade såå mycket. Men också var det för att vi började må lite illa så då drog vi till stan istället.


På kvällen gick jag och Johanna själva ut och åt middag på en kinaresturang. Men vi var så himla trötta efter dagen,så vi sa knappt något haha. Men gott var det iallafall!
                 

                 

                  

                 

                  

                 

                 
SÖNDAG

Steg upp vid samma tid som gårdagen och gick och åt frukost. Sen var det bara att börja packa ner alla saker i resväskan. Resväskan blev dubbelt så tung som när vi for dit pga av alla saker jag köpt! Vi lämnade resväskorna nånstanns(minns inte vad det hette) och sen gick vi runt på stan för sissta gången. Köpte lite saker då också...
Medan vi väntade på bussen som skulle ta oss till Bromma flygplats så satt vi och väntade vid ett bord. Vi var helt döda så medan vi skulle sitta och vänta några minuter så lyckades Johanna somna liggandes på påsarna på det minililla bordet. Haha vi var sjuukt trötta!
Klockan halv 5 tog vi flyget tillbaka till Umeå.
                

                

                                  Helgen där borta var iallafall bäst. Det måste göras om.♥


HEMMA IGEN

Nu är vi hemma och nu ska jag sova. Är hur jävla trött som hellst så lika bra det. Det har varti helt awesome där borta♥

Berättar om allt imorgon och lägger in bilder. Puss!


NU ÄR VI FRAMME!

Sådär! Nu är vi framme i älskade Stockholm! Men tyvärr så spöregnar det här.. inte precis kul men äsch vi kommer ändå gå på stan såklart:D
Flygresan gick sjukt snabbt och vi var galet flummiga,hehe.
Skriver från hotellets dator just nu..snart ska vi in på vårat hotellrum. Sen blir det väll att käka lunch och gå och kolla i affärer. Vi hörs!

STOCHHOLM 11/6 - 13/6

Den här dagen har jag och Johanna gått och väntat på i typ ett halvår. NU STICKER VI TILL HUVUDSTADEN! Hörs igen på måndag med massa bilder. Kanske sätter mig någon gång vid datan i lobbyn, får se. Ha det bra så länge puss&kram♥

PACKAR TILL STHLM...

                 

Håller nu på att packa det sista inför Stockholmsresan. Men resväskan är ändå bara halvfull! Det är det att jag brukar alltid proppa ner mina väskor med överdrivet mycket grejor så det knappt ryms. Men nu tänkte jag att eftersom vi ska gå på stan och shoppa imorgon(fredag) så kan jag ju ha på mig kläderna jag köper på tex. lördagen och söndagen! Så därför behöver jag inte ha med så sjukt mycket kläder,haha. Imorgon ska jag packa ner det allra sissta. Sminket, tandborsten, linskoppar och linsvätska, hårborste osv... Måste gå upp klockan 7 imorgon. Då har jag ett tag på mig att duscha och göra mig iordning. Planet går klockan halv 10 från Umeå. Åh det ska bli så jääävla roligt!:D

SOMMARLOV FÖR FAN

NU HAR JAG SOMMARLOV!!!


9 JUNI 2010

Hellu! Idag for vi till hedlunda med klassen för att typ spela brännbol osv. Men redan efter nån timma så började det regna så då fick man fara hem! Så det blev en riktigt kort dag idag,det gillas! Och imorgon är det sista dagen för mig innan sommarlov. Då ska vi bara städa skåpen och ha en kort samling i klassrummen. Sen är det sommarlooooov♥


En grej som är sjukt roligt är att När jag var mindre så umgicks jag rätt mycket med några som hette Linda och Julia. Våra mammor var bra kompisar och då började vi vara med dom rätt mycket. Jag kom ihåg att vi alltid hade så kul, jag och Linda var typ bästa vänner då om jag minns rätt. Men sen gled vi isär varandra och har inte pratat med varandra på ca 10 år.  Nu har vi hittar varandra på facebook och börjat snacka lite smått. Senast vi träffade varandra var vi kanske max 6 år och ändå så kännef vi igen varandra allihop:D Inte för att jag tror vi kommer bli sådär bra vänner igen,men det är ju alltid kul att hitta någon man var nära vän med förut.  


8 JUNI 2010

Hej! Just nu håller jag på att packa lite smått inför Stockholmsresan. Vi åker ju inte förrän på fredag men tyckte det var bäst att börja packa nu, så jag kan tvätta de som behöver tvättas i tid och köpa det som behöver köpas.
Asså guuud idag var det SISTA skoldagen i åttan. Imorgon ska vi på utflykt och på torsdag ska vi bara städa klassrummen och städa ur skåpen. Det känns förjävla bra!
                
                                                                 bild från stugan

BILDER FRÅN STUGAN

Här kommer lite bilder jag tagit med min digitalkamera  i stugan i helgen. Tog över 100 bilder men här kommer några utav dom!
                 

                 

                 

                  

                 

                 

                 

                 

                 

                 

                  

HEMMA IGEN

Hej, nu är jag hemma från stugan. Det har varit kul därborta men ändå skönt o va hemma igen. Kan lägga in bilderna imorgon,orkar inte just nu. Nu ska jag duscha occh sen gå och lägga mig hade jag tänkt. Godnatt!

 

                                                                                4 dagar kvar till sommarlov♥


TILL MORMOR OCH MORFARS STUGA

              
Sådär nu är allt packat! Nu ska jag och min lillebror till stugan över helgen. De kommer och hämtar upp oss om ca en halvtimma så har lite tid på mig...

Hoppas bara det blir bra väder i helgen! Inte så kul om det regnar och man måste sitta inne i deras lilla stuga hela helgen.
Kommer inte bada där tror jag..är nog sjukt kallt i vattnet. Men vi får se, tar med mig bikinin för säkerhetsskull:D Och så tar jag med mig kameran så bilder kommer!
Vi hörs på söndag eller måndag. puss&kram♥ 


NYFÄRGAT HÅR

Hellu! Slutade skolan runt halv 3 idag. Då var jag hemma en stund sen fick jag skjuss av pappa in till stan. Och där slingade jag mitt hår! Jag var så sjukt less på mitt röda/orangea/ljusbruna hår att jag var tvungen att göra något. Så fick lite blonda slingor och klippte även topparna. Ville ha det mer ljus nu till sommaren så det blev asbra! Även fast jag trivs bättre i mörkt hår men aja... får göra det till vintern igen!

Lyckades inte fånga någon speciellt bra bild på det... men ungefär såhär:

                       

ANDRA JUNI...

           
                                                             old pic

Hehe har inte orkat med att blogga som ni har märkt. Har typ ändå inga läsare så whatever:)
Idag är det iallafall andra juni och bara 9 dagar kvar till Stockholm & sommarlov! Nu när jag och Johanna träffas/smsar är det enda vi snackar om Stockholmsresan! Gud vad vi taggar, bara vädret är bra så kommer allt bli perfekt.

Igår efter skolan for jag till stan med johanna nyman fast köpte ingenting bara en glass, och sen på kvällen såg jag på DH hemma hos henne. Gud vad spänannde det var! Så jääääävla bra. Så fort säsong 6 kommer ut på film ska jag köpa den. Jag♥dh.

Idag fyller min mamma 41 år så vi ska fira henne ikväll. Vi ska ut och äta middag på någon uteservering,det blir säkert mys. Och senare ikväll ska jag plugga inför SOförhöret imoron. Typ den sista läxan för åttan!

(någon som vet hur man ändrar text på bloggen? hjälp mig!) 


RSS 2.0