BILDER FRÅN TURKIET, DEL 1

Ja,här kommer alla bilder från Turkiet:

DAG 1 - FREDAG
Planet gick på torsdagen på kvällen. Flygresan gick faktiskt snabbt! Vi landade någon gång mitt i natten, minns inte tiden,var alldeles för trött för det. Asskönt att gå ut från planet till värme!!

     

      

Vi åkte buss i en timma till vårat hotell Pegasos World. Vi var framme där klockan 6 på morgongen, så då var det bara att gå och lägga sig på en gång. Sov ungefär 2 timmar den natten.

Första dagen(fredagen) var riktigt konstig. Visst,det var jätteskönt att komma fram men man gick bara och väntade på att få sova. Det kändes som att man hade varit vaken flera dygn, hade hunnit med så mycket. Gå upp runt 10 på torsdagsmorgonen och väntade tills det blev kväll, åka flygplan i några timmar, åka buss en timma, komma fram till det fantastiska hotellet, ta 2 timmars powernap, och sen vara vaken hela fredagen. Tiden gick så jävla sakta också. När vi var och badade tänkte vi att klockan nog snart var 5 och att det var bäst att gå upp. Men så var den bara halv 2! Det var helt stört. Fast vi hade ju kul också såklarrt. Det var ashärligt att bara kunna gå och ta läsk, mat, eller glass när man ville.
 
      

      

      

     

      

     

      

     

DAG 2 - LÖRDAG

Min lillebror fyllde år då, så vi grattade honom och gav han presenter. Han fick en bok, ett spel, en ny mobil och en undervattenskamera.
Den dagen tog vi knappt några kort..

      

      

DAG 3 - SÖNDAG

Hehe tog inte många kort då heller.

      

       

       

DAG 4 - MÅNDAG

Badade på som vanligt i poolen och i havet. Och så spelade vi volleyboll på stranden! Vi åt ju middag gratis på hotellet men den här kvällen åkte vi in till stan och åt där.



      

      

       

      

       

       

       

       

       

       

       

        

        

       

        

       

       

       

       

        

Kan lägga in resten av bilderna senare idag,för nu ska jag ut till soooolen!


Kommentarer
Postat av: Anonym

<33 härligt

2010-07-02 @ 19:00:00
URL: http://beautymadeleine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0